Γιώργος Μαζωνάκης: Για αυτό τον λόγο μπήκα στο ψυχιατρείο

Στο Tik Talk απόψε θα είναι καλεσμένος ο Γιώργος Μαζωνάκης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ  . Ο τραγουδιστής εκτός των άλλων θα  μίλησε για την  άσχημη εμπειρία που έχει στον στρατό και  αποκάλυψε πως μοίραζε αυτόγραφα από μικρό παιδί. Το απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο.

Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Γιώργος Μαζωνάκης_

Δείτε επίσης : Αγνοείται εδώ και δέκα ημέρες ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη (φώτο)

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Γιώργος Μαζωνάκης_ Για αυτό _τον λόγο_ μπήκα στο ψυχιατρείο_

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Close