Γιώργος Παράσχος: Έλληνες καλλιτέχνες κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Σοκάρει η καταγγελία του Γιώργου Παράσχου

Ο Γιωργος Παράσχος μίλησε στη κάμερα του Love It και έκανε μια σοκαριστική καταγγελία. Ειδικότερα ο ηθοποιός  αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάποιος του πρότεινε να του ετοιμάσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού και αυτό είναι κάτι που έχουν κάνει και άλλοι  συνάδελφοι του .

Ο κόσμος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, εντάξει είναι δικαίωμά του… Έχω μια προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”.

Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300€ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου.

Δείτε επίσης Eκτός εαυτού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με σερβιτόρα που την πέφτει στον Κατσούλη: Θα παίξουμε μπουνιές

Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ», είπε  ο Γιώργος Παράσχος στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Δειτε παρακάτω το σχετικό βίντεο 

 

Close