Γιώργος Πατούλης: Η απάντηση του για την κρίση που περνάει στον γάμο του με τη Μαρίνα Πατούλη;

Η Μαρίνα Πατούλη τη Δευτέρα είπε ότι ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη περνάει μια κρίση. Επίσης είπε πως ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι τους και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της

Το πρωί της Τρίτης, στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως επικοινώνησε  τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Αττικής, αλλά εκείνος δε θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά».

Δείτε επίσης : Μαρίνα Πατούλη: Πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια-βιντεο

Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω να βρω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα…

Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου ο ίδιος για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους.

Ο ίδιος δε θέλει να απαντήσει. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα 3 παιδιών και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”. Και το κλείσαμε έτσι. Δεν έριξε λάδι στη φωτιά» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close