Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι η τηλεθέαση στις εκπομπές σου

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα άναψε πάλι, ύστερα την αναφορά του παρουσιαστή και συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου στο πρόσωπο του Γιώργου Τσαλίκη.

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram:

Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια», ήταν η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη.

Δείτε επίσης : Ζάχος Χατζηφωτίου  Έλενα Χριστοπούλου: Όλη η αλήθεια για τηνσχέση τους

Απο το instagram ήρθε και η νέα απάντηση από τον Γρηγόρη Γκουντάρα:

«Ποτέ δεν είπα γνωστός τραγουδιστής, πάλι σου τα μετέφεραν λάθος, όπως και πέρυσι, είπα “τραγουδιστής”. Και δεύτερον έχω ξεχάσει τόσα χρόνια να σε αποθεώσω για τις πραγματικά διαστημικές τηλεθεάσεις που έκανες σε όσες εκπομπές συμμετείχες», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αφορμή για να φουντώσει η κόντρα τους στάθηκαν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για την περσινή σεζόν που παρουσίαζε το Big Brother όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πρώτος πριν από τον ίδιο, ως παρουσιαστής για το Big Brother.

Δείτε επίσης : GNTM 5: Η Χατζηπαντελή φεύγει η Μαίρη Βυτινάρος έρχεται

Δειτε το  απόσπασμα με όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

 

Close