Γνωστή δημοσιογράφος εξομολογείτε : Απατεώνας ταξιτζής την οδήγησε στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου στις 28 Ιουλίου όταν μπήκε σε ταξί να πάει στον προορισμό της.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:  Μετά από ώρες στο νοσοκομείο και από όσα έχω πάθει, θεωρώ υποχρέωση μου να δημοσιοποιήσω αυτό που μου συνέβη με τον αλήτη ταξιτζή που βρέθηκε στον δρόμο μου.

Σαφέστατα και θα ακολουθήσει μήνυση σήμερα , αφού είμαι με σοβαρή κάκωση στο δεξί χέρι και την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε αν έχει πειράξει τένοντα. Αιματώματα στα πόδια, χτυπήματα από το πέσιμο και την παράσυρση.

Δείτε επίσης : Η Ελπίδα Νίνου, η γυναίκα του Φιλιππίδη ξεσπά : Μέχρι τέλους μαζί Θα πεθάνουμε μαζί

Να προσέχετε, κυκλοφορούν πολλά καθάρματα- ανάμεσα στους πραγματικούς επαγγελματίες…»!

Πάμε να δούμε τι της συνέβη!

Η δημοσιογράφος  πήρε ένα ταξί να πάει στο κομμωτήριό της. Όταν έφθασε εκεί της ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό…

Εκείνη τον πλήρωσε και του ζήτησε απόδειξη που δεν πήρε ποτέ … Οπότε  εκείνη του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία γιατί είναι «ένας ελεεινός και τρισάθλιος κλέφτης»! Τότε, «προσπαθώντας να βγω από το αυτοκίνητο και να πάρω την αστυνομία, ο άνθρωπος αυτός ξεκίνησε το ταξί, πέρασε πάνω από τα πόδια μου, με έριξε κάτω, έκλεισε το ένα μου χέρι μέσα στο ταξί, την τσάντα μου μέσα στο ταξί… Σταμάτησε, βγήκε έξω με σήκωσε και μου είπε «σταμάτα, είσαι ζωντανή, σήκω πάνω… και βγήκαν οι άνθρωποι από το κομμωτήριο όταν κατάλαβαν ότι είμαι εγώ για να με βοηθήσουν… Εκείνη την ώρα που έφευγε και είχα μελανιές στα γόνατα, με αίματα στα πόδια, το δεξί μου μπράτσο να μην μπορώ να το σηκώσω, έφυγε για κακή του τύχη είδα την πινακίδα του και ενημέρωσα την αστυνομία… Θα έχει και συνέχεια με νοσοκομείο, ιατροδικαστή και κατάθεση μήνυσης γιατί πρέπει να πάψουν να υπάρχουν τέτοιοι αλήτες»!

Δείτε παρακάτω το σχετικό  βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

 

Close