Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός που απέβαλε πάνω στη σκηνή μπροστά σε 2.000 άτομα

Ράγισε καρδιές με την ανάρτηση της, για την αποβολή που είχε πάνω στην σκηνή γνωστή ηθοποιός.

Δύσκολες ώρες βιώνει η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Λόρα Μπενάντι μετά την αποβολή που είχε ενώ βρισκόταν επί σκηνής σε παράσταση που έδινε κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας.

Συγκλονίζει η γνωστή ηθοποιός που απέβαλε πάνω στη σκηνή μπροστά σε 2.000 άτομα

Δείτε ακόμα: Δεν είσαι μόνη: Ένα κείμενο αφιερωμένο στις δυσκολίες της μητρότητας

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα και η ηθοποιός βρισκόταν στη σκηνή για παράσταση που δινόταν εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο. Η παράσταση είχε ως θέμα της το Μπρόντγουεϊ και σ’ αυτήν, εκτός από την έγκυο ηθοποιό, συμμετείχαν ο Άλαν Κάμινγκ και ο Τζέρεμι Τζόρνταν.

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής μπροστά σε 2.000 θεατές και εκείνη την ώρα απέβαλα. Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής.

Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι- χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω»

Συγκλονίζει η γνωστή ηθοποιός που απέβαλε πάνω στη σκηνή μπροστά σε 2.000 άτομα

Δείτε ακόμα: Η μαγεία της μητρότητας μέσα από φωτογραφίες χωρίς φίλτρα

«Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το περάσουμε μαζί, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, όπως τόσοι πολλοί άλλοι» έγραψε στη συγκλονιστική της ανάρτηση η ηθοποιός η οποία προσπαθεί τώρα να ξεπεράσει τον πόνο για την απώλεια αυτή.

Η Λόρα Μπενάντι σύμφωνα με το www.gossip-tv.gr άφησε να εννοηθεί ότι της έχει ξανασυμβεί να διακοπεί έτσι βίαια μία εγκυμοσύνη της, όμως με την ανάρτησή της αυτή μόνο αισιοδοξία μπορεί να προσφέρει σε τόσες άλλες γυναίκες που βιώνουν αυτόν τον καιρό τον ίδιο πόνο με εκείνη.

Close