Η εξομολόγηση του Πυρρου Δήμα για τη γυναίκα του δύο χρόνια μετά το θάνατο της που συγκινεί

Ο γνωστός ολυμπιονίκης Πυρρος Δήμας έδωσε μια από καρδιάς συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τον πατέρα του που τον στήριζε από τα πρώτα του βήματα, αλλά και για τη γυναίκα του που έχασε πριν από δύο χρόνια.

Ο ίδιος έχει αυτή τη στιγμή τέσσερα παιδιά, τα οποία φροντίζει ιδιαίτερα, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό συνεχώς.

«Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έστελνε το γραμματάκι του κάθε μήνα, τη σοκολάτα του, γλυκά, καραμέλες… Είχα αγώνα στην Κορυτσά; Ερχόταν και προσπαθούσε να βρει το καλύτερο κρέας, την καλύτερη μπριζόλα. Να φάει το παιδί που κάνει πρωταθλητισμό… Στα όνειρά μου ήταν πάντα δίπλα. Και όταν του είπα «κοίταξε να δεις, θα στείλω τον Οδυσσέα στην Ελλάδα πρώτα και μετά θα φύγω κι εγώ. Μπορεί να γίνει οτιδήποτε με εσάς εδώ». Εκείνος μου απάντησε: «Να μην σας νοιάζει, να φύγετε! Εκείνο το τρίμηνο δεν κοιμόμουν. Πεταγόμουν στον ύπνο μου».

Όσο για την γυναίκα του ο ίδιος εξομολογήθηκε:

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου».

Close