Η Κατερίνα Μουτσάτσου περιμένει και δεύτερο παιδί! Δεν θα πιστεύετε τι βίντεο δημοσίευσε!

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Charles Como και τον γιο τους.

Η ίδια έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό σε ελληνικές εκπομπές σχετικά με τον κορονοϊό όπως τον βιώνουν εκεί, και τις καταστάσεις που ζουν με τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και την καραντίνα.

Παρότι λοιπόν την είχαμε δει και λάιβ μέσω Skype δεν μας έδειξε την φουσκωμένο κοιλίτσα της καθώς είναι 7 μηνών έγκυος! Πάρα Πάρ δύσκολες στιγμές που ζούμε εκείνη ζει μια τεράστια ευτυχία καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της σε μόλις δύο μήνες!

Ο τρόπος μάλιστα που το ανακοίνωσε είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος. Ένα βίντεο με την ίδια και τον γιο της που δείχνει την κοιλιά της και τραγουδάει τον εθνικό ύμνο φορώντας μάσκα με την ελληνική σημαία! Δείτε παρακάτω το βίντεο και θα καταλάβετε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica 🙏🏻 Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

Close