Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για τον  Σασμό της οικογένειας της : Η μητέρα μου είδε τον θείο της να ξεψυχάει

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Αυτοψία και τη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά για τον σασμό που έζησε η δική της  οικογένεια.  Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη  στην τηλεοπτική σειρά του Alpha Σασμός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε για  τους δυο σασμούς που έχει ζήσει η οικογένειά της λέγοντας:  

«Σασμός είναι η συμφιλίωση, αυτό συνέβη στην περίπτωση της μητέρας μου. Ήταν δυο οικογένειες και είχε πάει ο θείος μου, ο αδερφός του παππού μου επισκέπτης σε αυτό το σπίτι. Υπήρχε ένα κορίτσι εκεί που του άρεσε και σκεφτόταν να τη ζητήσει. Ο προπάπους μου του έλεγε να μη μπει σε αυτό το σπίτι γιατί έχουν βεντέτα μην τον βρει τίποτα και όντως πήγαν σε αυτό το σπίτι, πυροβόλησαν, νόμιζαν ότι θα πυροβολήσουν αυτόν που είχαν τη βεντέτα και έφαγαν τον θείο μου. Έστελναν συνεχώς μηνύματα στην οικογένεια του παππού μου ότι δεν το θέλανε, ότι ζητάνε συγγνώμη και ότι ήταν να πάει αλλού. Ο σασμός έγινε με τους μαντατοφόρους, τους μεσάζοντες και εννοείται και η οικογένεια του παππού μου είπαν ότι δε θα το συνεχίσουν».

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Εν συνεχεία  η Νεκταρία Γιαννουδάκη αναφέρθηκε στον δεύτερο σασμό που έζησε  η οικογένειά της ,που μέχρι  και σήμερα την συγκινεί.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλάει για τον Σασμό της οικογένειας της : Η μητέρα μου είδε τον θείο της να ξεψυχάει

Πάλι από την πλευρά της μαμάς μου  ,αυτό μου προκαλεί μια φόρτιση είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

«Ένας αδερφός της γιαγιάς μου αγαπούσε μια κοπέλα και την έκλεψε. Η κοπέλα όμως δεν τον αγαπούσε και βρήκε την ευκαιρία και έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της. Ούτε την είχε ατιμάσει ούτε τίποτα. Ωστόσο αυτό που έγινε ήταν ότι η οικογένεια της κοπέλας το έφερε βαριά. Ήταν λοιπόν στο καφενείο του χωριού οι συγγενείς της με τον θείο μου και έπαιζαν χαρτιά. Το καφενείο αυτό από το πατρικό της μητέρας μου ήταν πέντε μέτρα. Τον προκαλούσαν συνεχώς, βρήκαν αφορμή το παιχνίδι στα χαρτιά, ότι δεν παίζει καλά, ότι παίζει λάθος και τον ξεκοίλιασαν με μαχαίρι.

Η μαμά μου έβγαινε τότε από το σπίτι, έξι χρονών παιδάκι και είδε τον θείο της να κρατάει τα όργανά του στο χέρι και να προχωράει και να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της. Αυτό έγραψε πολύ μέσα της. Μετά κάποιοι συγγενείς εκδικήθηκαν για τον θάνατο του θείου. Από αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι έφυγαν από το χωριό, κάποιοι πέθαναν και όλο αυτό σταμάτησε. Σταμάτησε γιατί καθώς περνούσαν τα χρόνια οι νέοι άνθρωποι δεν είχαν καμία πρόθεση να εκδικηθούν.

 

Close