Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου σε όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η απάντηση σε όλα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Τετ-α-τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος, έδωσε μέσα από την εκπομπή το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα ο Γιάννης Πλούταρχος.

Στην εκπομπή “Τετ – α – τετ” βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και έκανε μια αποκάλυψη στον Τάσο Τρύφωνος.

Δείτε ακόμα: Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γρήγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή που παρουσίαζε, το “Στην υγεία μας” τον Γιάννη Πλούταρχο.

Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον Γιάννη Πλούταρχο

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου σε όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Δείτε ακόμα: Νίκη Σερέτη : Η Δεβόρα που όλοι αγαπήσαμε φωτογραφίζεται με τον Γιάννη Μπέζο, 26 χρόνια μετά

«Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ.

Είπα πως “δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα” και είπα τέλος. Χ. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. Συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε “βεβαίως, βεβαίως” και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στον Σπύρο Παπαδόπουλου

Ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” είπε για τα λεγόμενα του Σπύρου Παπαδόπουλου:

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου σε όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Δείτε ακόμα: Υπόθεση Μαντλίν Ραγδαίες εξελίξεις:Κάνουν τεστ DNA οι γονείς της Τα 4 ίδια σημάδια που έχει 22χρονη με την εξαφανισμένη κόρη τους

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν».

Δείτε τα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Close