Η Σάντρα Βουτσά μιλάει για την κληρονομιά: "Είναι γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία"

Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Ερρικας Μπρογιερ, Σάντρα Βουτσά, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον πατέρα της, και τα κληρονομικά που εκκρεμούν.

Η ίδια έχασε μέσα σε περίπου ένα μήνα και τους δύο της γονείς, και μιλάει για τον πατέρα της, την περιουσία του, αλλά και το πως έμαθε τα παιδιά του να είναι εργατικά και να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Όσον αφορά τα κληρονομικά η ίδια τόνισε:

“Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν και επιχειρηματίας. Επένδυε, ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Είχε ακίνητα και έργα τέχνης.”

“Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους είναι πολύ γελασμένος.”

“Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο εννοείται. Πρώτα απ’ όλα ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Πολύ σημαντικό. Και όχι μόνο να δουλεύουμε αλλά και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι. Και το έλεγε και εκείνος ότι μας έδωσε την καλύτερη κληρονομιά”

Close