Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει τον γιο της που παίζει στο χιόνι

Ο γιός της  Σταματίνας Τσιμτσιλή Γιάννης πήγε στα χιόνια κατάλληλα ντυμένος. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αν και χιόνι δεν ήταν πάρα πολύ, εκείνος το χάρηκε.

Μπορεί η κακοκαιρία να εξασθενεί ωστόσο το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες μέρες σε πολλές περιοχές της χώρας, παραμένει.

Πολλοί είναι αυτοί που ήθελαν να χαρούν το χιόνι και πήγαν με τα παιδιά τους να παίξουν στη γειτονιά τους ή στα πέριξ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να χαλάσει χατίρι στα παιδιά της. Έτσι με το που έπεσε το πρώτο χιόνι κοντά στο σπίτι της, πήγε για …χιονοπόλεμο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα στόρι με τον μικρό Γιάννη να περπατά στο χιονισμένο τοπίο. Το χιόνι μπορεί να μην ήταν πολύ, ήταν ωστόσο αρκετό για να παίξει.

Ο μικρός ήταν ντυμένος ζεστά και φορούσε ένα πολύχρωμο σκουφί. Ξέρετε αυτά που είναι πολύχρωμα, σκεπάζουν τα αυτάκια κι έχουν μια φουντίτσα στην κορυφή.

Δείτε ακόμα: Survivor all Star: Το μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης και έφερε αναστάτωση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει τον γιο της που παίζει στο χιόνι

Σταματίνα Τσιμτσιλή Μια εργαζόμενη μητέρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την οικογένειά της.

Αρκετές φορές ανεβάζει στιγμιότυπα με τα τρία παιδιά της, τόσο από τις βόλτες και τα ταξίδια τους όσο κι από τις δημιουργικές δραστηριότητες εντός σπιτιού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει τον γιο της που παίζει στο χιόνι

Δείτε ακόμα:Δανάη Μπάρκα : Την θυμάστε ξανθιά; Σπάνιες φωτογραφίες απο το 2013

Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δυο στη Μια” και μεταξύ άλλων σύμφωνα με το www.mothersblog.gr μίλησε και για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει τον γιο της που παίζει στο χιόνι

Δείτε ακόμα: Τραγωδία: Πέθανε 21χρονος μετά από τηλεφώνημα στη μητέρα του

«Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο.

Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Close