Ιωάννα Παλιοσπύρου : Υποδέχθηκε το νέο έτος στο νοσοκομείο

Μέσα στο νοσοκομείο καλωσόρισε τον ερχομό του νέου έτους η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το 2023 μπήκε δυναμικά – Οι χρήστες του διαδικτύου πλημμύρισαν τα social media με ευχές για τη νέα χρονιά και φωτογραφίες από τις βραδινές εξόδους τους.

Ανάμεσά τους και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μόνο που η 36χρονη δεν έκανε κάποιο ποστ από κάποιο νυχτερινό κέντρο αλλά… από το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης : Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να μάχεται με όλη της τη δύναμη, από τον Μάιο του 2020 όταν και δέχτηκε στην Καλλιθέα τον επίθεση με βιτριόλι, και παρά τις δυσκολίες δεν σταματά να χαμογελά και να δείχνει τη δύναμη της ψυχής της.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram δείχνει ότι βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με το newsbomb.gr είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο και στέλνει τις ευχές της για το νέο έτος.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Ιωάννα Παλιοσπύρου : Υποδέχθηκε το νέο έτος στο νοσοκομείο

«Θα ήθελα πολύ να πω ότι…»

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Ιωάννα, που ακόμα συνεχίζεται, αφού το τέλος δεν είναι κοντά.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (3/1/2023 ) στην Αττική

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις επεμβάσεις, που διαδέχονται η μία την άλλη, και παραδέχτηκε: «Θα ήθελα πολύ να πω ότι είμαι κοντά στο να τελειώσει όλο αυτό, αλλά δεν ισχύει. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να μου πει συγκεκριμένα κάτι, γιατί κανείς δεν ξέρει. Εξαρτάται από τον οργανισμό, έχει να κάνει με το είδος του εγκαύματος… Είναι όλα πολύ σχετικά και παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο εγώ η ίδια ακολουθώ τις οδηγίες, γιατί αυτό μπορεί να με πάει μπροστά, μπορεί και πίσω, θέλω να πιστεύω πως μπορεί να μην είμαι κοντά στο τέλος, αλλά έχω κάνει σημαντική απόσταση».

Close