Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου, στέκεται στο πλευρό της για την εκδίκαση της υπόθεσης revenge porn με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.
Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, στέκεται ο πρώην σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, σχετικά με την υπόθεση revenge porn. Δημοσίευσε μάλιστα μία τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία η Ιωάννα Τούνη κρατά στην αγκαλιά της τον γιο τους, δείχνοντας ότι το πρώην ζευγάρι έχει εξομαλύνει πια τις μεταξύ τους σχέσεις.
Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Μπορεί μετά τον χωρισμό οι δυο τους να είχαν τις μικροπαρεξηγήσεις τους, όμως μπροστά σε αυτό που παλεύει να αντιμετωπίσει η Ιωάννα Τούνη, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά και λύνονται. Ο πρώην σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να στηρίξει την Ιωάννα Τούνη στην υπόθεση revenge porn.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Πάρη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να του διορθώνει το καπελάκι. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτή τη δίκη είμαστε όλοι μαζί σου και πάντα!!». Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη πριν μπει στο δικαστήριο είπε: «Σήμερα έχουμε έρθει για να γίνει η δίκη, ελπίζω να έρθουν και οι δύο κατηγορούμενοι και να μην ζητήσουν πάλι αναβολή προκειμένου να με αποστραγγίζουν ψυχικά.

Περιμένω να δω τους κατηγορούμενους, έρχομαι στο δικαστήριο ζητώντας δικαιοσύνη, δεν έχω ζητήσει κάποια οικονομική αποζημίωση, δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Εύχομαι να υπάρξει τιμώρια σε δύο ανθρώπους που ήθελαν να καταστρέψουν μια ζωή».
Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη!
Σχετικά άρθρα:
- Ιωάννα Τούνη: Είμαι χάλια από τη πίεση και ξεσπάει στους μυς
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στόλισε από τώρα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον μικρό Πάρη (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: «Θα περάσει πειθαρχικό ο ιερέας που την άφησε να μπει έτσι στην Εκκλησία»
- Ιωάννα Τούνη: Σήμερα η δίκη για το revenge porn: Οι πρώτες της δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)