Ιωάννα Τούνη-πέθανε-η-μητέρα-της-

Βαρύ πένθος για την Ιωάννα Τούνη. Έφυγε στις 4 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης από τη ζωή η μητέρα της.

Φαίνεται πως η Ιωάννα Τούνη βιώνει ένα βαρύ και δύσκολο πένθος αφού γνωστό έγινε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, ότι η Ιωάννα Τούνη έχασε την μητέρα της.

Συγκεκριμένα η μητέρα της έφυγε από την ζωή στις 4 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, που είναι μέρος του πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν έσπευσε στο πλευρό της αγαπημένης του, γι’ αυτό και απουσίαζε από την εκπομπή σήμερα.

Δείτε ακόμα Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Η έκκληση για αίμα και η διευκρίνιση για τον Σωτήρη Τσαφούλια

Η Κατερίνα Καινούριου είπε ότι: «Θα ξεκινήσω με κάτι πολύ δυσάρεστο και να πούμε και μέσα από την εκπομπή “τα θερμά μας συλλυπητήρια” στην Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Ιωάννα Τούνη-πέθανε-η-μητέρα-της-

Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η μητέρας της μετά από μάχη μηνών με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή μιας και με τον πατέρας της δεν είχε καμία επαφή. Ήταν και ο λόγος που έφυγε από το J2US και δεν είχε πει»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Απριλίου, η Ιωάννα Τούνη είχε μοιραστεί μέσα από το νοσοκομείο ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα το οποίο έλεγε ότι:

Δείτε ακόμα Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες!

Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ιωάννα Τούνη-πέθανε-η-μητέρα-της-

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. 

Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα.

Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου.

Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο»!

Ιωάννα Τούνη-πέθανε-η-μητέρα-της-

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Close