Δεν έχουν τέλος οι δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη, καθώς συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η διάσημη influencer , μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος της για τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων.
Τι είπε ο δικηγόρος της
«Έχει επικοινωνήσει μαζί μου και είναι η αστυνομία έξω από την πόρτα της και θέλει να την συλλάβει. Χθες το βράδυ είχε πάει σε μαγαζί όπου έχει μπουζούκια ήταν στην ίδια παρέα και ήταν απέναντι της ο ένας εκ τω δυο που έχει καταδικαστεί και η κυρία Τούνη είπε δεν μπορώ να συνυπάρξω με αυτόν τον άνθρωπο και έφυγε. Έκανε ανάρτηση όπου ανέφερε το όνομά του και ο κύριος αυτός της έκανε μήνυση», αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
«Κάνει την ανάρτηση και θίχτησαν τα προσωπικά δεδομένα του καταδικασθέντα και η αστυνομία τώρα έχει πάρει ένα στρατό για να την συλλάβει. Αισθάνομαι οργή αυτή την στιγμή. όχι ότι ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά να υπάρχει και ένα όριο. Αντί αυτός ο άνθρωπος να δείξει μια έμπρακτη μετάνοια που θα την αξιολογούσαμε, επιτίθεται κιόλας. Η αστυνομία δεν είχε τι άλλο να κάνε και πήγε να συλλάβει το θύμα της υπόθεσης»
«Αυτή τη στιγμή θα πάει συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη» «Θα τηρηθεί το αυτόφωρο αλλά θα πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερη»
Δείτε ακόμη: Δίκη Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για το revenge porn -Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη
«Θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου πάγου και θα καταθέσω αίτηση για να μπορέσει για να να γίνει αύξηση της ποινής. Δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά από τη στιγμή που δείχνουν αυτή την συμπεριφορά… Εφόσον επιλέγουν αυτό τον ολισθηρό τρόπο και το θύμα τους θέλουν να το οδηγήσουν με χειροπέδες στο τμήμα, ελπίζω ο εισαγγελέας α βάλει τα πράγματα στη θέση τους ώστε να ξεκινήσει η ποινή από την αρχή στο δευτεροβάθμιο» είπε φανερά εξοργισμένος ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος που δήλωσε πως θα υπάρξει άμεση απάντηση από την πλευρά τους.