Ιωάννα Τούνη: Εσπευσμένα βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Εσπευσμένα βρέθηκε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη καθώς είχε ένα ατύχημα.

Ιωάννα Τούνη: Εσπευσμένα βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Ιωάννα Τούνη: Την δάγκωσε το ένα από τα δύο σκυλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δείτε ακόμα: Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους  Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο»

Η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, και ενημέρωσε τους φανς της πως ούτε Αράχωβα είχε σήμερα το πρόγραμμα ούτε εκδρομή.. Η Ι. Τούνη μαγείρεψε μπριζόλες στο σπίτι και ενώ τάιζε ένα από τα δυο σκυλιά τους και συγκεκριμένα ο Δίας που είναι και μεγαλόσωμος, ο σκύλος στην προσπάθειά του να πάρει το κομματάκι από το χέρι της Ιωάννας Τούνη την δάγκωσε στο δάχτυλο από απροσεξία και λαχτάρα για το φαΐ και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για αντιτετανικό εμβόλιο και αντιβίωση.

Ιωάννα Τούνη: Εσπευσμένα βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

«Τελικά σήμερα δεν πήγαμε ούτε Αράχωβα, ούτε πουθενά. Είπα να μαγειρέψω μία μπριζόλα το μεσημέρι και την μαγείρεψα. Μετά πήγα να δώσω ένα κομματάκι κρέας στον σκύλο μας τον τεράστιο και μέσα στην λαιμαργία του και την απροσεξία του μου έφαγε και το δάχτυλο μαζί. Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά με δάγκωσε κατά λάθος, δηλαδή μπήκε το δοντάκι του όλο στο χέρι μου, οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο, περίμενα εκεί κάναμε ένα αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω και μια αντιβίωση. Παρά πολύ ωραία», είπε η Ιωάννα Τούνη σύμφωνα με το www.enimerotiko.gr.

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: «Πάει η Κυριακούλα» – Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμα: Δήμητρα Ματσούκα : Αν είχαμε συναντηθεί νωρίτερα, θα είχα παιδί

Ιωάννα Τούνη: «Πήγαμε στο νοσοκομείο»

Close