Ιωάννα Τούνη: Πως είναι το σώμα της σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννα

H Ιωάννα Τούνη  μετά τον ερχομό του παιδιού της πλέει σε πελάγη ευτυχίας.  35 μέρες έχει στην αγκαλιά της τον γιο της και φαίνεται να μην την νοιάζει τίποτα άλλο.

Η influencer ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη καινούρια της ρουτίνα και χθες μάλιστα έδειξε πόσο έχει αλλάξει το σώμα της 35 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της. Είπε επίσης ότι το σώμα της είναι έτσι χωρίς να προσέχει καθόλου τη διατροφή της.

Ιωάννα Τούνη: Πως είναι το σώμα της σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννα

Δείτε ακόμα: Sin Boy : Τι συμβαίνει με τον γνωστό τράπερ-Ανησυχία από τους θαυμαστές του πως είναι νεκρός

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα. Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα.

Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», λέει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σημείωσε ότι δεν έκανε καθόλου ραγάδες.

Close