Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Είχαν πει στους γονείς μου ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που τον μάθαμε από τον ρόλο του “Γιάννου” στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τη νέα σεζόν της σειράς, και πως θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια. Παράλληλα αποκάλυψε το ατύχημα της παιδικής του ηλικίας που του άλλαξε τη ζωή.

Όσον αφορά για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε πως θα συμμετέχει και στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, οι σκηνές που θα προβληθούν θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικές. Παράλληλα δήλωσε πως γίνονται συζητήσεις να εμφανίζεται και στα επεισόδια της επόμενης σεζόν.

Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Είχαν πει στους γονείς μου ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει"

Ακόμη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μίλησε για το ατύχημα που είχε όταν ήταν 5 χρονών και που στιγμάτισε τη ζωή του.

«Όταν ήμουν 5 χρονών, ήμουν στο χωριό μου κι έβλεπα στην τηλεόραση μια εκπομπή με μονομάχους. Προσπαθούσα να κάνω ισορροπία σε ένα πεζούλι κι έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι πόσα μέτρα. Ήμουν στην εντατική πολλές μέρες και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Κάτι μου έδωσε δύναμη και ακόμα μου δίνει δύναμη. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ έχω την ίδια προσευχή εδώ και 30 τόσα χρόνια και πάντα μου δίνει δύναμη. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου ή θα ζήσει και θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».

Close