Καλλιάνος για Σεμέδο και 17χρονη : Τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ

Πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ», είπε ο βουλευτής.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση της 17χρονης που κατήγγειλε για βιασμό τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο βουλευτής προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, λέγοντας ουσιαστικά πως η 17χρονη και η οικογένειά της τα έκαναν όλα για τα λεφτά. «Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13… πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που […] τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής.

Δείτε επίσης : Mad Clip: Είχε προαίσθημα ότι θα πεθάνει  Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης του

Καλλιάνος για Σεμέδο και 17χρονη : Τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ

Λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος ο βουλευτής απέσυρε την ανάρτησή του σύμφωνα με το newsbreak.gr και προχώρησε σε νέα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
«Η προσωπική μου άποψη […] σε καμία περίπτωση δεν αφορά στα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Σεμέδο», δήλωσε ο κ. Καλλιάνος, προσθέτοντας πως «η Δικαιοσύνη και μόνο θα κρίνει για την ενοχή ή αθωότητα κάθε κατηγορουμένου προσώπου».

Δείτε επίσης : Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Ο Mad Clip και η πρώην σύντροφός του επί 4 χρόνια, Αρετή, ήταν στον ίδιο γάμο το μοιραίο βράδυ

Close