Καμίλα – Μέγκαν: Ο άγνωστος πόλεμος πριν τον γάμο της με τον Χάρι

Η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου Καμίλα είχε «κηρύξει πόλεμο στην αρραβωνιαστικιά του Χάρι» πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018.

Μετά το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» που ήρθε να σκάσει σαν «κεραυνός εν αιθρία» για το Μπάκιγχαμ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και για μία ακόμη φορά το πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix, που αποτέλεσε μία ωδή στη ζωή των Σάσσεξ, συζητήθηκε όσο λίγα, και έστρεψε το ενδιαφέρον του κοινού στην άλλη πλευρά του νομίσματος, την αθέατη, την απόκρυφη, εκείνη που ο πλανήτης ολόκληρος αγνοούσε, σύμφωνα με το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Μετά την Αμερική έρχεται η πολική βόμβα και στην Ελλάδα;

Οι τηλεθεατές της σειράς μπήκαν εντός του οίκου του πριγκιπικού ζεύγους και για πρώτη φορά ακούστηκαν τα δεινά του ζευγαριού, που παρά τις αυτοκτονικές τάσεις της Μέγκαν, αμφότεροι διαφυλάσσουν, ως κόρη οφθαλμού, τους τίτλους τους.

Νέες πληροφορίες όμως ήρθαν, για να αποκαλύψουν τη στάση της νυν βασιλικής συζύγου, Καμίλα Πάρκερ, απέναντι στη Μαρκλ. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Radar Online, η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου είχε «κηρύξει πόλεμο στην αρραβωνιαστικιά του Χάρι» πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018.

Καμίλα – Μέγκαν: Ο άγνωστος πόλεμος πριν τον γάμο της με τον Χάρι

Δείτε ακόμη Αλκοολικός Πατέρας συνελήφθη γιατί κλωτσούσε το παιδί του στη πλάτη

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία είχε αποτελέσει και το μήλον της έριδος στη ζωή του βασιλιά Καρόλου, πριν διαλύσει τον γάμο του με τη Νταϊάνα, φαίνεται πως είχε στο μυαλό της να δώσει και οριστικό τέλος στον γάμο του γιου του συζύγου της, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν… της «γέμιζε το μάτι».

Σύμφωνα με όσα δηλώθηκαν στο Radar Online από πηγές που διατηρούν στενές σχέσεις με το παλάτι, η Καμίλα «κήρυξε πόλεμο» στη Μέγκαν Μαρκλ και χρησιμοποίησε ακόμη και τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, για να την εμποδίσει από το να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όπως χαρακτηριστικά δηλώθηκε, η Καμίλα επέμενε ότι η Μέγκαν δεν ήταν κατάλληλη να ανήκει στο Μπάκινγχαμ, γεγονός που… επιβεβαιώθηκε συν τω χρόνω.

Καμίλα – Μέγκαν: Ο άγνωστος πόλεμος πριν τον γάμο της με τον Χάρι

Δείτε ακόμη Προειδοποιεί το Ρολόι της Αποκάλυψης : Ο πυρηνικός πόλεμος πιο κοντά απο ποτέ

«Η Καμίλα είπε χαρακτηριστικά ότι η Μέγκαν ήταν ανίκανη να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα. Αν η Καμίλα ήταν βασίλισσα εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το protothema, δεν θα επέτρεπε ποτέ αυτή την ένωση» είπε πηγή από το παλάτι.

Η Καμίλα, όπως τονίζεται, ενθάρρυνε τον σύζυγό της, τον σημερινό βασιλιά, να έρθει αντιμέτωπος με τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Χάρι, και να προσπαθήσει να τον αποτρέψει από το να παντρευτεί την άλλοτε ηθοποιό του Suits. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες ο Κάρολος έπραξε όπως τον συμβούλεψε η Καμίλα Πάρκερ και το μόνο που κατάφερε, είναι να έρθει σε μεγάλη ρήξη με το ζευγάρι.

«Είχαν μια συγκλονιστική αναμέτρηση και ο Χάρι την έχασε» είπε κάποιος που βίωσε τα γεγονότα στο Μπάκιγχαμ. Ο Χάρι στάθηκε απέναντι στον πατέρα του και απαίτησε από τη βασιλική οικογένεια, να αποδεχθεί τη σχέση του με τη Μαρκλ, ενώ ο επερχόμενος γάμος των δύο, ήρθε για να ρίξει και άλλο «λάδι στη φωτιά» στη σχέση τους με το παλάτι με αποκορύφωμα το επερχόμενο Megxit και το πομπώδες Megflix.

Close