Κατερίνα Διδασκάλου: Έζησα τραγικές συμπεριφορές – Τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε  για όσα συνέβησαν  τις τελευταίες εβδομάδες.

“Το θέατρο για μία ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν παντού. Στον δημοσιογραφικό χώρο, στον πολιτικό… Έχω ακούσει τραγικές ιστορίες, που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια” είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην  “Ενώπιος Ενωπίω”.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είπε ακόμη : “Εμένα ό,τι μου συνέβη έχει τακτοποιηθεί πολύ καλά. Έχω μιλήσει εκεί που πρέπει, εκεί που πραγματικά είχε νόημα. Και να μείνουνε στη θέση που τους αξίζει. Αυτό το έχω κάνει. Έζησα τραγικές συμπεριφορές. Ψυχοπαθολογικές καταστάσεις… Τέτοιο μένος για εξουσία και κυριαρχία.

Όταν σου δίνεται δε, η κυριαρχία, το να τη χρησιμοποιείς με αυτόν τον τρόπο σε κάνει υπάνθρωπο! Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά. Και μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που βγαίνουν και τα λένε. Τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου”.

Δείτε επίσης : Φιλίτσα Καλογεράκου κατά Σταμάτη Γονίδη : Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων

Η Κατερίνα Διδασκάλου παρέθεσε ένα  παράδειγμα. “Αν έρθει ένα 25χρονο παιδί, κòρίτσι σε εσένα αγòρι σε εμένα, και πει ‘είμαι ερωτευμένος μαζί σας’ είσαι ηλίθιος τουλάχιστον αν το πιστέψεις. Είσαι τραγικός! Τα παιδιά, ένα παιδί 20 ετών δεν ξέρει τι του γίνεται… Άμα του έχουν πει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσεις, σου λέει ‘ρε μπας και…’. […] Ο δικός σου ρόλος ποιος είναι;

Του λες φέρε έναν μονόλογο εδώ και αν αξίζεις, παιδί μου, εγώ θα μιλήσω όπου μπορώ, όσο μπορώ. Αν δεν κάνεις για αυτό, δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό. Τότε θεωρείσαι άνθρωπος. Και σου απάντησα με το παράδειγμα αυτό, γιατί μου έχει τύχει ακριβώς αυτό. Και του έπεσε το σαγόνι!” είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close