Κατερίνα Μουτσάτσου: Μιλά για την καραντίνα στο Λος Άντζελες, και πως πιστεύει ότι κόλλησε όλη η οικογένεια κορονοϊό

Η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο εξωτερικό, πως τα νούμερα των κρουσμάτων στο Λος Άντζελες είναι ψεύτικα, και κυρίως πως έχει νοσήσει η ίδια και όλη της η οικογένεια από τον κορονοϊό.

Όπως περιέγραψε η ίδια, πρώτη φορά βλέπει άδεια την πόλη όπου μένει, και γενικότερα όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο. Παράλληλα μας λέει πόσο δύσκολη είναι η ιατρική περίθαλψη των πολιτών, καθώς χωρίς ιδιωτική ασφάλεια δεν μπορείς να μπεις σε κανένα νοσοκομείο.

Μάλιστα στο σημείο αυτό ανέφερε πως η οικογένειά της δίνει σχεδόν 2000 δολάρια μόνο για την ιδιωτική ασφάλεια τον μήνα!

“Είμαστε σίγουροι ότι περάσαμε κορονοϊό”

“Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα.”

” 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω.Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ”.

Close