Κάτια Δανδουλάκη: Το επικό βίντεο της "Βίρνας Δράκου" για τον κορονοϊό

Ένα βίντεο σχετικά με τον κορονοϊό έγινε viral τις τελευταίες μέρες, το οποίο μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στην εποχή του Φώσκολου!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αξεπέραστη σειρά “Λάμψη”, η οποία άφησε εποχή με τον Γιάγκο Δράκο και την Βίρνα Δράκου. Στον ρόλο της Βίρνας πρωταγωνιστούσε φυσικά η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, και το Luben κατάφερε να “ξετρυπώσει” αποσπάσματα της σειράς που μπορούν να σχετιστούν με τον κορονοϊό.

Και που να το ήξερε ο Νίκος Φώσκολος πως τόσα χρόνια μετά θα γινόταν κάτι τέτοιο! Ένα επικό βίντεο που προκαλεί γέλιο και σατιρίζει τον κορονοϊό με τον πιο αστείο τρόπο.

Φυσικά αυτό το βίντεο δεν γινόταν να μην πέσει στην αντίληψη της τηλεόρασης, αλλά και της ίδιας της Κάτιας Δανδουλάκη! Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ήρθε σε επικοινωνία με την ηθοποιό και σχολίασαν το βίντεο, αλλά και τις αντιδράσεις της Κάτιας όταν το είδε.

«Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ» είπε.

 

Close