Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από το μαιευτήριο

Με αφορμή την γιορτή της μητέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από το μαιευτήριο

Δείτε ακόμα: Λάουρα Νάργες: Δείτε πως είναι το σώμα της 8 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στην ίδια ανάρτηση μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μια από την παιδική της ηλικία με τη δική της μητέρα, ενώ το κείμενο που τις πλαισίωνε ήταν άκρως συγκινητικό.

Δείτε την ανάρτηση για την γιορτή της μητέρας που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Σε εσένα που έγινες μαμά νωρίς. Σε σένα που έγινες μαμά πιο μετά.

Σε εσένα που ακόμα παλεύεις να γίνεις μαμά. Σε εσένα που το μεγαλώνεις με την ίδια αγάπη και ας μην το γέννησες.

Σε εσένα που δεν ξέρεις αν θα ακούσεις από το παιδί σου να σε φωνάζει «μαμά». Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία του με νύχια και με δόντια.

Σε εσένα που έγινες και μάνα και πατέρας μαζί. Σε εσένα που το μεγαλώνεις μόνη σου και παλεύεις κάθε μέρα να του προσφέρεις τα πάντα.

Σε εσένα που έγινες ζεστή αγκαλιά για το παιδί μιας άλλης μάνας. Σε εσένα που έγινες φως για να φωτίσεις το μονοπάτι του παιδιού σου.

Σε εσένα που έχασες το παιδί σου. Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία σου.

Σε εσένα που γέννησες με τις σειρήνες του πολέμου στα αυτιά σου. Σε εσένα που δεν θα πάψεις να παλεύεις ποτέ για το παιδί σου. Σε εσένα που δεν είσαι πια εδώ.

Χρόνια πολλά σε όλες σας. Είστε όλες αξίες, μοναδικές και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε καθημερινά. Ο αγώνας είναι μακρύς, αλλά εσύ κάθε μέρα και πιο δυνατή», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε ακόμα: Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκαλύπτει το πρόσωπο που της έκανε «προξενιό» με τον σύζυγό της  Όταν τον γνώρισα δεν “έπεσα” από την καρέκλα

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη γιορτή της μητέρας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Close