Μπέττυ Μαγγίρα:

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mαμά-δες» της ΕΡΤ και  μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη και αποκάλυψε ποιος τους έκανε το “προξενιό”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day» πρόβαλε ένα μικρό στιγμιότυπο από την συνέντευξη της παρουσιάστριας του Open. Στην συνέντευξη της η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη και αποκάλυψε ποιος τους έκανε το “προξενιό”.

Μπέττυ Μαγγίρα:

Δείτε ακόμα: Νένα Χρονοπούλου : Όταν κοιτάζουν το παιδί σου με αηδία δεν φαντάζεσαι τι συναισθήματα γεμίζεις  Γίνομαι πολύ κακό παιδί, δεν είμαι ευγενής

Όπως ανέφερε η αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Αντώνης Βλοντάκης ήταν εκείνος που της έκανε προξενιό με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα:

«Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό. Ήθελε ο Αντώνης να με συστήσει στον Δημήτρη και να μας φέρει κοντά αλλά, εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενήτης ο σωστός, και έναν χρόνο μετά μας σύστησε. Όταν τον γνώρισα τον Δημήτρη, δεν “έπεσα” από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή όμως που ξεκίνησε η σχέση, δε μείναμε ποτέ χώρια. Παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Ο σύζυγός μου είναι παιδί της οικογένειας. Είχε μεγαλώσει όμως και σε τέτοια οικογένεια. Κρατούσε μόνος του δυο παιδιά όταν εγώ ήμουν στο YFSF και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι βράχος. Όταν έχεις τον βράχο να ακουμπήσεις, νιώθεις και γοργόνα. Ο Δημήτρης ζηλεύει και δεν το δείχνει. Τα πρώτα χρόνια εκνευριζόμουν πάρα πολύ γιατί εγώ ζήλευα» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου:Από τον Ιανουάριο ο Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Close