Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το εντυπωσιακό σπίτι της έχει παντού ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φωτογραφίες της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram, μας έχει δείξει αρκετούς από τους χώρους του σπιτιού της.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στα νότια προάστια, σε λευκούς και απαλούς τόνους, με ένα υπέροχο μπαλκόνι με θέα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ένα πολύ καλόγουστο σπίτι, με ξύλινα δάπεδα, ενώ και η κουζίνα της είναι αξιοζήλευτη.

Δείτε επίσης Υπέροχη στιγμή: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά από το σπίτι του μαζί με τις κόρες του!

Μάλιστα όπως φαίνεται της αρέσει πολύ η μαγειρική και το δείχνει! Φωτογραφίζεται με έναν μουσακά στο χέρι που πολύ θα θέλαμε να δοκιμάσουμε!

Ακόμη αυτό που ξεχώρισε στο σπίτι της ήταν τα τεράστια κάδρα στους τοίχους, όπου απεικονίζεται η ίδια! Και φυσικά δεν λείπει το δικό της προσωπικό γυμναστήριο από το σπίτι.

Η παρουσιάστρια από την καραντίνα και μετά έχει αλλάξει αρκετά, και έχει χάσει κιλά. Σε αυτό απ΄ότι φαίνεται συνέβαλε και ο χρόνος που περνούσε στα όργανα γυμναστικής που διαθέτει.

Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες της χώρους από το εντυπωσιακό σπίτι της:

Δείτε επίσης Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμης είναι το πιο ιδιαίτερο που θα δεις- Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sunday Funday 😂 Υ.Γ. Day after 👉🏼 ταψί παστίτσιο ❌ 🪂🎡🏡 Ούτε στο @survivorgreece τέτοιο 🤸🏼‍♀️ #Day25 #QuarantineLife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σπίτι 2 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 2 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παστίτσιο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυμναστική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαλκόνι

Close