Κωνσταντίνου & Ελένης: Δείτε πως είναι ο δικηγόρος Γρέβιας σήμερα

Κωνσταντίνου και  Ελένης: Μπορεί η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 να προβάλλεται μετά απο τόσα χρόνια χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα αλλά για τους ηθοποιούς δεν είναι το ίδιο. Συγκεκριμένα για τον δικηγόρο Ηλία Γρέβια. Δείτε πως είναι σήμερα.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αν κρίνουμε από το γεγονός, ότι και σήμερα έχει μεγάλη βάση κοινού, που την παρακολουθεί καθημερινά 24 χρόνια μετά την πρεμιέρα.

Κωνσταντίνου & Ελένης: Δείτε πως είναι ο δικηγόρος Γρέβιας σήμερα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Αρκετοί ήταν οι χαρακτήρες, που αγαπήθηκαν μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 κι ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Γρέβιας, ο δικηγόρος του Κατακουζηνού που… δεν έβγαζε ποτέ άκρη με τον Κωνσταντίνο και επιχειρούσε να τον βοηθήσει με το σπίτι στο Μαρούσι, ώστε να γίνει δικό του.

Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Ηλίας Ζερβός, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε. Μπορεί το μαλλί του να έχει ασπρίσει και ο χρόνος να έχει αφήσει τα σημάδια του, αλλά στα 66 του χρόνια παραμένει σε αρκετά μεγάλο βαθμό ίδιος με τον καλλιτέχνη, που μάθαμε τότε και λατρέψαμε κυρίως από την φωνή, που έδωσε σε αμέτρητα κινούμενα σχέδια.

Η καταγωγή και η συγκίνηση του δικηγόρου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο Ηλίας Ζερβός, που πλέον παίζει στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» συμμετείχε και στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα» του 2003. Η μουσική που έπαιζε στο πλατό τον φόρτισε συναισθηματικά λόγω καταγωγής από την Πόλη, με τον ίδιο να εξομολογείται:

Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα…

Κωνσταντίνου & Ελένης: Δείτε πως είναι ο δικηγόρος Γρέβιας σήμερα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση – Ποιος είναι αυτός;

Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…

Ήμασταν Έλληνες, εδώ δεν βρεθήκαμε σε μία ξένη χώρα, αλλά είχαμε μία ζωή εκεί, μία καλή ζωή. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν άγνωστος τόπος για μας. Και να επιβιώσεις και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Είχε διαλυθεί το σύμπαν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς

Και γι’ αυτό καταλαβαίνω καλά όλους αυτούς τους ανθρώπους που ξεριζώνονται από τον τόπο τους και βρίσκονται σε άλλη χώρα, είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης»

Close