Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αλλά και ευχάριστες καθώς θα δούμε πως παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία.

Αρετή τον χάνεις τον γιο σουυ…

Ένα ταξίδι θα πραγματοποιηθεί για την Γη της Ελιάς, με προορισμό την Ισπανία! Αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα πακετάρουν τις βαλίτσες τους και θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, για να βρουν τον Στέφανο και την Ελένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου;

Ναι, είναι γεγονός! Ο Στέφανος και η Ελένη θα εμφανιστούν στην β’ σεζόν, γιορτάζοντας ένα χαρμόσυνο γεγονός! Το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί στην Ισπανία και καλεί αγαπημένα του πρόσωπα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Ο Στάθης και η Βασιλική ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, με σκοπό να ανταμώσουν με τον αγαπημένο τους Στέφανο. Αντίστοιχα, πίσω τους ακολουθούν ο Δημοσθένης και η Ασπασία, οι οποίοι, προφανώς, έχουν άλλον σκοπό από το να ευχηθούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στην Ισπανία, φέρνοντας ξανά στην μικρή οθόνη αγαπημένα μας πρόσωπα. Όλοι μαζί περνούν ευχάριστες στιγμές, μέχρι ο εφιάλτης να ξεκινήσει για όλους. Άλλωστε, ο Δημοσθένης ταξιδεύει για να κλείσει κάποιους επικίνδυνους ανοιχτούς λογαριασμούς…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Πώς θα αντιδράσει η Αρετή, σύμφωνα με το youfly, μόλις μάθει πως ο γιος της παντρεύτηκε κρυφά, με τις ευλογίες του πατέρα του; Μήπως θα πάρει κι εκείνη το πρώτο αεροπλάνο για να τους βρει; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close