Κώστας Δόξας: Σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Ο Κώστας Δόξας μιλάει για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και για τον λόγο που αποχώρησε από το YFSF

Λίγες ημέρες μετά τη δίκη που έγινε για τη διατροφή και την επιμέλεια της κόρης του, ο Κώστας Δόξας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

«Πριν μερικούς μήνες ήμουν σε ένα show ενός καναλιού, όπου δυστυχώς έφυγα ή με «φύγανε» για να το πω πιο σωστά. Διαμάχη λέγεται αυτό με τη γυναίκα μου αλλά στην ουσία είναι κοινά δικαστήρια που όταν θέλεις κάτι πας στον δικαστή, εφόσον δεν μπορείς να συνεννοηθείς εσύ και πρέπει εκείνος να στο λύσει.

Πιστεύω ότι θα τραβήξει αυτό δυστυχώς, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά» τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Κώστας Δόξας απάντησε και για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου, κατά του εμβολίου του κορονοϊού: «Έχει δίκιο ο Γρηγόρης Πετράκος. Συμφωνώ μαζί του. Καταρχήν ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη και δεύτερον θεωρώ καλό να υπάρχει κριτική σκέψη. Το καλό που κάνει ο Γρηγόρης είναι που παραθέτει τι υπάρχει».

Δείτε επίσης : Αφροδίτη Λιάντου: Η Μύρταλη από τη Γη της Ελιάς με τον σύντροφό της Τα φιλιά και οι αγκαλιές

Κώστας Δόξας: Σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα μίλησε και εκείνη σύμφωνα με το tlife.gr  στην εκπομπή του Alpha και έδωσε τη δική της πλευρά:

«Ήταν ένα εφετείο το οποίο έκανε ο πρώην σύζυγός μου και τραγουδιστής Κώστας Δόξας προς εμένα και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την επιμέλεια της κόρης μας. Επικαλέστηκε ότι δεν βγάζει χρήματα, ότι δεν εργάζεται, ενώ όλοι ξέρουμε ότι εργάζεται και κάνει και αναρτήσεις στα social media.

Μέχρι σήμερα έδινε 500 ευρώ για το παιδί και 100 για εμένα και ζητάει να δίνει συνολικά 300 ευρώ κάθε μήνα. Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει ο κ. Δόξας από το καλοκαίρι και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την ανάθεση σε αυτόν της επιμέλειας του παιδιού που έχω εγώ αποκλειστικά μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης : Ήλιος : Ο Νότης μπαίνει στο σπίτι της Νάντιας και πυροβολεί τον Δημήτρη

Κώστας Δόξας: Σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

 

 

Ζητάει αποκλειστική ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον ίδιο. Εκείνος βλέπει το παιδί κάθε εβδομάδα, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο καθένας πάει και ζητάει ό,τι θέλει από τα δικαστήρια. Εγώ μπορεί να ζητήσω ένα διαστημόπλοιο. Τι σημαίνει, ότι θα το πάρω;».

Close