Κρατερός Κατσούλης: Θα τον δούμε στο  Survivor;

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για τον εργασιακό εκφοβισμό, το ενδεχόμενο να τον δούμε στο Survivor αλλά και για το διαζύγιο του με την Κατερίνα  Καραβάτου 

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει πάνω από 12 μήνες στη ζωή του σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον και να μην έχει κάποια παραδείγματα να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον εργασιακό εκφοβισμό και τον εκφοβισμό γενικότερα στη ζωή μας στο σύνολό του γιατί είναι θέμα παιδείας.

Το να μην ανεχόμαστε συμπεριφορές που δεν είναι ορθές, ηθικές, σωστές, δεν έχει να κάνει με 1-2 άτομα αλλά με μια ολόκληρη κοινωνία. Το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού που βίωσα ήταν το 1990, ήμουν 19 ετών, σοκαρίστηκα, ήταν λεκτική – ψυχολογική βία. Ήταν το κλασικό που πολλοί ηθοποιοί έχουμε ακούσει, «και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε» είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τον εργασιακό εκφοβισμό που έχει βιώσει.

Κρατερός Κατσούλης: Θα τον δούμε στο Survivor;

Δείτε επίσης : Κρατερός Κατσούλης: Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό του

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι σε ρόλο παρουσιαστή ή να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη ολοκληρώθηκε διαπαντώς. Θα μπορούσα να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα Late night show. Θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα που είναι από το απόγευμα και μετά. Σε ριάλιτι επιβίωσης δε θα έπαιρνα μέρος. Στο πρώτο Survivor ήθελα να πάω αλλά είχα έναν όρο, θα έπρεπε να μιλάω με την Αέλια– τότε δεν υπήρχε ο Αρίωνας – το λιγότερο κάθε τρεις μέρες με το κορίτσι μου και μου είπαν ότι είμαι τρελός και αυτό δε γίνεται» λαο συνέχισε λέγοντας,

«Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Τα σημαντικά στη ζωή μας είναι οι ανθρώπινες σχέσεις πόσω μάλλον όταν έχεις παιδιά, είναι η υπέρτατη μορφή αγάπης και σχέσης που μπορείς να έχεις.

Κρατερός Κατσούλης: Θα τον δούμε στο Survivor; Κρατερός Κατσούλης: Θα τον δούμε στο Survivor;

Μετά την περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε εντελώς η κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε… Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα είναι ότι αφού εμείς μια χαρά τα βρήκαμε, θα ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και κανονικό να υπάρχει αυτή η αναμετάδοση της πληροφορίας…».

Δείτε επίσης : Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε προσθετική μαλλιών και μας δείχνει το αποτέλεσμα! (εικόνα)

Είμαι άνθρωπος που δε λέει ποτέ, ποτέ. Αγαπάω τους ανθρώπους και τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου. Προς το παρόν προτεραιότητα έχουν έτσι κι αλλιώς – και πάντα θα έχουν ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στη ζωή μου – τα παιδιά μου.

Close