Ξεσπά η Αγγελική Λάμπρη : Θα σκότωνα άνθρωπο αν πείραζε κάποιος την κ0ρη μου

Η Αγγελική Λάμπρη συνάντησε την κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που αποστασιοποιήθηκε από την τηλεόραση μετά το Survivor και στην υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Μετά το Survivor, μετά το #metoo και όλα αυτά ήθελα λίγο την ησυχία μου. Υπήρξαν κοπέλες που δέχτηκαν κακές συμπεριφορές στον χώρο μας και έτσι αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν ενώ κάποιες έκαναν και ψυχοθεραπεία. Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο», είπε  η Αγγελική Λάμπρη.

«Δεν θα πήγαινα στο Survivor ξανά, δεν είναι πάντα τα χρήματα το θέμα. Είναι γνωστό ότι στο θέατρο δεν βγάζουμε χρήματα οι ηθοποιοί, αλλά είμαι από τις τυχερές που έχει βγάλει λεφτά σε αυτό το επάγγελμα».

Δείτε επίσης : Αναστασία Παντούση: Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε μαζί

Όσο για την υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η Αγγελική Λάμπρη ανέφερε  τι θα έκανε η ίδια αν αντιμετώπιζε ένα τέτοιο περιστατικό.

«Αυτό είναι το αδύνατο σημείο μου. Αν ποτέ μου συνέβαινε κάτι και πείραζε κανείς το παιδί μου, νομίζω θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον. Θα γινόμουν μια τρελή που δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της θα τον σκοτώσω, τέλος», ολοκλήρωσε η Αγγελική Λάμπρη.

Δειτε επίσης : Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου : Με έχουν παρενοχλήσει σ@ξουαλικά στα 17 μου μέσα σε ταξί

 

Close