Μαίρη Χρονοπούλου : Με ηρεμιστικά για το δυστύχημα στα Τέμπη – Έκλαιγε σαν μωρό παιδί  – Τι αναφέρει φίλος της

Η ασύλληπτη τραγωδία με  το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχει προκαλέσει πανελλήνια τραγωδία  για τον χαμό δεκάδων ψυχών στα Τέμπη. Η Μαίρη Χρονοπούλου μην αντέχοντας τον πονο έχει καταρρεύσει από τις εικόνες στη Λάρισα και χρειάστηκε να πάρει ηρεμιστικά.

Για την άσχημη ψυχολογικά κατάσταση της ηθοποιού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ο συνεργάτης της Γιάννης Αρμουτίδης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα η Μαίρη δεν μπορεί να γράψει. Γράφω εγώ ο Γιάννης Αρμουτίδης ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης του Instagram της. Άφησα όλες μου τις δουλειές και ανέβηκα στην Παιανία. Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της. Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σοκ της, ήταν η μπάλα της φωτιάς.

Δείτε επίσης : Τέμπη : Λιώνουν καρδίες  Γιος αναζητά τον αγνοούμενο πατέρα του

Ας μην ξεχνάμε ό,τι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς. Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά. Έφυγα, όταν βυθίστηκε στον ύπνο. Αχ Μαίρη, Μαιρούλα ευαίσθητη. Για αυτό σε λατρεύουν όλοι οι φίλοι σου. Για την χρυσή σου την καρδούλα. Καληνύχτα. Ο φίλος σου -για πάντα- Γιάννης» έγραφε η λεζάντα για την Μαίρη Χρονοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Chronopoulou (@marychronopoulou_official)

Close