Μάνος Μαλλιαρός: Η ανάρτησή του μετά τη μήνυση του Acun Medya (φώτο)

Μάνος Μαλλιαρός: Η ανάρτησή του μετά τη μήνυση του Acun Medya (φώτο)

Ο Μάνος Μαλλιαρός που κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τον Σταύρο Φλώρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor, προχώρησε σε μία ανάρτηση, μετά τη μήνυση που έστειλε ο Acun Medya στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τις τοποθετήσεις του αδερφού του Γιάννη.

Ο Μάνος Μαλλιαρός κατάφερε να κρατήσει τον Σταύρο Φλώρο στη ζωή και τα δύο παιδιά έχουν γίνει χωρίς καμία αμφιβολία και όχι άδικα τα πρόσωπα των ημερών. Ο Μάνος Μαλλιαρός μετά τη μήνυση που έστειλε ο Acun Medya στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχετικά με τον τρόπο που κάλυψαν τα γεγονότα αλλά και τις τοποθετήσεις του αδερφού του Γιάννη, προχώρησε σε μία ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Η ανάρτηση του Μάνου Μαλλιαρού

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Μαλλιαρός προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας βίντεο από το αεροδρόμιο, όπου τον περίμεναν η οικογένειά του και η σύντροφός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μήνυμά του περιέγραψε τη φορτισμένη εμπειρία του στο παιχνίδι και όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμα Συγκινεί η κουμπάρα της Γωγώς Μαστροκώστα: «Δεν της άξιζε μια τέτοια τύχη. Προσεύχομαι για ένα θαύμα» (Βίντεο)

«Το Survivor τελείωσε πολύ διαφορετικά από αυτό που είχαμε φανταστεί. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή υπήρξαν στιγμές δυνατές, δύσκολες και κάποιες που κανείς δεν μπορεί εύκολα να βγάλει από το μυαλό του».

Μάνος Μαλλιαρός: Η ανάρτησή του μετά τη μήνυση του Acun Medya (φώτο)

Φαίνεται πως ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα στο περιστατικό με τον Σταύρο Φλώρο, τονίζοντας πως: «Αυτό που συνέβη με τον Σταύρο, μας σημάδεψε όλους. Από εκεί και πέρα, τίποτα άλλο δεν είχε σημασία. Μόνο εκείνος. Αν μέσα σε όλο αυτό κατάφερα να σταθώ δίπλα σε ανθρώπους, να βοηθήσω όπου μπορούσα και να αφήσω ένα θετικό αποτύπωμα, το έκανα γιατί αυτός είμαι και το θεωρώ αυτονόητο. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδρομή. Οι στιγμές φεύγουν, οι άνθρωποι μένουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες η Acun Medya έστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο τραυματισμός του Σταύρου Φλώρου και τις σχετικές αποκαλύψεις που έγιναν στον αέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το εξώδικο σχετίζεται με τη δημόσια συζήτηση γύρω από τις συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τις τοποθετήσεις του αδερφού του Μάνου, και δημοσιογράφου της εκπομπής, Γιάννη Μαλλιαρού.

Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάνος Μαλλιαρός (@manosmalliaros)

Δημοφιλή άρθρα: