Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψε την παρενόχληση που δέχτηκε από πολύ γνωστό τραγουδιστή

Η Μαρία Αντωνά Μίλησε στη τη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, αποκάλυψε την παρενόχληση που δέχτηκε από πολύ γνωστό τραγουδιστή με αφορμή το περιστατικό παρενόχλησης που αφηγήθηκε σε συνέντευξή της η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψε την παρενόχληση που δέχτηκε από πολύ γνωστό τραγουδιστή

Δείτε ακόμα: Γιώργος Θεοφάνους : Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα με τον Καρβέλα

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά

«Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα club, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να ‘ρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα… θεωρώντας ότι “θα ‘πρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Αυτό που λέει δηλαδή η Μπέττυ το ‘χω ζήσει», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

«Έχω μείνει άφωνη… να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την αποκάλυψη της συνεργάτιδάς της, ενώ νωρίτερα είχε σχολιάσει: «Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό».

«Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει».

«Τότε ίσως να το είχαν στο μυαλό τους οι άντρες ότι έτσι θα φλερτάρουν», είπε, από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς,  όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε, ότι κάτι παρόμοιο γίνεται σήμερα και στα social media, η Μαρία Αντωνά του απάντησε: «Είναι διαφορετικό το γραπτό μήνυμα και άλλο η σωματική επαφή».

Δείτε ακόμα: Σοφία Βογιατζάκη : Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Close