Μαρία Κωνσταντάκη:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για όλα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς της αλλά και για το αν θα έκανε παιδί.

Μαρία Κωνσταντάκη:

Δείτε ακόμα: Ρένια Λουϊζίδου: Ο γιος της έγινε 22 ετών και είναι «Φωτοτυπία» της μητέρας του

Όλα όσα είπε η Μαρία Κωνσταντάκη:

«Οι γονείς μου έχουν ξεπεράσει την αξίωση του γάμου. Αυτό γινόταν σε μικρότερη ηλικία. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει, έχουν την ανιψιά τους και είναι καλυμμένοι. Δεν μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλεύω σε μπαρ», δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ πρόσθεσε: «Σπούδαζα Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στην Αθήνα. Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι Ηπειρώτες, παντρεύτηκαν και κατέβηκαν στην Αθήνα για δουλειά. Στο ξεκούδουνο έρχεται η κόρη και τους λέει: εγώ θα γίνω ηθοποιός, θα δουλέψω στο μπαρ και θα πάρω και μηχανάκι. Ήταν πολλά τα χτυπήματα».
«Είμαστε μία γενιά που οι γονείς μας έλεγαν τα γνωστά: να γίνεις νηπιαγωγός, θα έχεις 3 μήνες διακοπές το καλοκαίρι, θα κάνεις την οικογένειά σου», τόνισε.

«Γύρω στα 27-28 είχα σκεφτεί ότι θα ‘θελα να κάνω ένα παιδί. Μόνη μου όμως, όχι με σύντροφο. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και είπα ότι δεν θέλω ούτε παιδί. Θα ‘πρεπε όλοι οι άνθρωποι που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς να κάνουν ψυχοθεραπεία», εξομολογήθηκε.

Δείτε ακόμα: Δώρα Χρυσικού: Η Αρετή από την Γη Της Ελιάς γιόρτασε τα γενέθλια της και συγκίνησε με το μήνυμα της

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Close