Μαρία Μπεκατώρου: Αγνώριστη στην πρώτη της εκπομπή το 1995

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok βλέπουμε τη Μαρία Μπεκατώρου πραγματικά αγνώριστη στην πρώτη της εκπομπή το 1995 με κόκκινα μαλλιά.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτές τις ημέρες έχει γίνει viral ένα βίντεό της στο TikTok από την πρώτη της εκπομπή.

Μαρία Μπεκατώρου: Στο νοσοκομείο η γνωστή παρουσιάστρια

Anne: Η μικρή Μελέκ έγινε 18 Δείτε πως είναι 9 χρόνια μετά την προβολή της σειράς

Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου στα 21! Πώς ήταν η γνωστή παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε την καριέρα της;

Σελίδα στο Tik Tok βρήκε επίμαχο υλικό από την εκπομπή Prestige που είχε κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου του 1995 κι μας έκανε ένα flashback!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, η Μαρία Μπεκατώρου έχει κόκκινα μαλλιά και ένα ζεστό χαμόγελο. Εσείς μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Δημήτρης Λάλος: Η μετακόμιση του ηθοποιού μετά το  διαζύγιο με την Έλενα Μαυρίδου

Μαρία Μπεκατώρου: Δείτε πως απέκτησε το τέλειο κορμί

Η ίδια, στα 18 της ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη Telecity κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, άλλα και αρχισυνταξία σε διάφορες εκπομπές του σταθμού.

Ελένη Μενεγάκη : Γενέθλια για την Μαρίνα Παντζοπούλου – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Το 1993, σύμφωνα με το www.gossip-tv.gr από ρεπόρτερ πέρασε μπροστά από τις κάμερες αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής Prestige.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

@greektv_bestof Η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη της εκπομπή μόλις 21 ετών! 😱🎥 #fy #foryou #mpesfypgamw #mpesfy #greektv #greece #superkaterina #alphatv #megatv #series #foryourpage #fyp #greekseries #mpekatorou ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Tv Best Of

Close