Μαριάννα Κιμούλη: Τι απαντά η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για την εμπλοκή του στο metoo

Στη Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό ΟΚ μίλησε η Μαριάννα Κιμούλη. Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη αναφέρθηκε εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της στο metoo 

«Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του. Για αυτό δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό. Θα πω απλά ότι το κοινωνικό σύνολο έχει ακόμη φύλο κι αυτό είναι αρσενικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο μόνος τρόπος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Δεν υπάρχει άλλη οδός.

Μαριάννα Κιμούλη: Τι απαντά η κόρη του Γιώργου Κιμούλη για την εμπλοκή του στο metoo

Να πάψουν να υπάρχουν οι εξουσιαστικές σχέσεις, να σταματήσουμε να λέμε ο ένας είναι συνολικά καλύτερος από τον άλλον ή ο άλλος είναι πιο αδύναμος από κάποιον άλλον. Είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο εκεί. Γιατί δεν αφορά μόνο τους καλλιτέχνες, αφορά όλη την κοινωνία.

Δείτε επίσης : Survivor spoiler 29/1: Ποια παίκτρια μπαίνει στο στόχαστρο όλων;  Μη μου ξαναμιλήσεις, είσαι η καλύτερη ηθοποιός  Βίντεο

Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει αντιμετωπίσει ένα είδος υποτίμησης μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε» ειπε  η 27χρονη Μαριάννα Κιμούλη.

Σε ερώτηση για τον αν ένιωσε την ανάγκη να προστατεψει  τρόπο να προστατέψει τον πατέρα της είπε  «Όχι βέβαια. Ο πατέρας μου ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του».

Close