Ματίνα Παγώνη: Με μάτιασαν – Έπεσα από τις 12 ποντες γόβες μου

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη  για την εκπομπή Happy Day. Αναλυτικότερα , η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για την  παιδική της ηλικία αλλά και για την απόφασή να γίνει γιατρός.

Αποφάσισα από πάρα πολύ μικρή να γίνω γιατρός. Συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα ατύχημα ο πατέρας μου. Ήταν ένα σοβαρό τροχαίο, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας για τρεις μήνες.

Ήμουν μικρή, επτά ετών, ήθελα να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα και ο διευθυντής της μονάδας, επειδή με είδε έτσι μου είπε πως δεν μπαίνουν στην εντατική τα παιδάκια. (…)

Δείτε επίσης : Έρρικα Πρεζεράκου: H συγκινητική ανακοίνωση για την κηδεία της μικρής Αναστασίας

Με κράτησε από το χέρι και μπήκαμε στη μονάδα, μου εξήγησε ότι ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να μου μιλήσει, αλλά εγώ μπορούσα για λίγο να του ακουμπήσω το χέρι.

Ρώτησα τον γιατρό αν ο μπαμπάς μου θα γίνει καλά και μου απάντησε ότι βεβαίως θα γίνει και ότι αυτοί είναι εκεί για να κάνουν τους ασθενείς καλά και βγαίνοντας είπα ότι και εγώ θα γίνω γιατρός για να κάνω και εγώ τους ασθενείς καλά.

Επίσης, μίλησε και για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το χέρι της.

Αχ με το χέρι μου, εγώ πιστεύω ότι με μάτιασαν. Τι να κάνω, έκανα μια επίσκεψη και πήγαινα στο γραφείο, φορούσα το 12ποντο και λογικό ήταν να κουβαριαστώ “, Είπε η Ματίνα Παγώνη .

Close