Ματίνα Παγώνη: «Σαν γυναίκα με ζήλευαν πολύ στο παρελθόν»

Ματίνα Παγώνη: «Σαν γυναίκα με ζήλευαν πολύ στο παρελθόν»

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπερβολική ζήλεια που εχει δεχτεί σαν γυναίκα

Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει αλλά και για την υπερβολική ζήλεια που έχει υποστεί σαν γυναίκα.

Η συνέντευξη της Ματίνας Παγώνη

«Όταν έγινα γιατρός φοβόμουν τις ασθένειες. Στην πορεία τις αποδέχεσαι. Δεν είμαι τυπική στα check up. Τα αποφεύγω. Έχω περάσει 2 πολύ δύσκολες καταστάσεις υγείας. Η πρώτη σε ηλικία 30 ετών. Φέρθηκα πολύ ψύχραιμα. Ήταν δύσκολη περίπτωση αλλά αντιμετωπίστηκε» περιέγραψε.

«Έχουν γράψει πολλά ψέματα για εμένα. Πρόσφατα διάβασα ότι ήμουν κατά των εμβολίων. Δεν απαντάω ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Αναφορικά με τη ζήλια αλλά και τη σχέση της με τη θρησκεία, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Σαν γυναίκα με έχουν ζηλέψει πολύ στο παρελθόν. Στο μάτι πιστεύω πολύ. Και η θρησκεία πιστεύει. Εγώ πιστεύω στη θρησκεία. Μπορεί να μην πηγαίνω στην εκκλησία αλλά πηγαίνω όποτε θέλω εγώ και ανάβω το κερί μου».

Τέλος, αποκάλυψε το πόσο πιεστική ήταν η περίοδος της πανδημίας για την ίδια: «Την ημέρα που ανακοινώθηκε το lockdown έβγαινα σε διαφορετική εκπομπή κάθε 10 λεπτά».

Μπορείτε να διαβάσετε ακόμη