Μαυρίκιος Μαυρικίου  – Ιλάειρα Ζήση : Φοβόμαστε για την ζωή μας και αλλάξαμε σπίτι

Στο περιοδικό You παραχώρησαν συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει  χαρακτηριστεί ακόμα και trash απο μερικούς.

Σε  ερώτηση γιατί σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι και ασχολήθηκε με τις θεατρικές παραγωγές ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε ότι  «ένας λόγος ήταν γιατί ήθελα να δώσω βήμα και δουλειά στα νέα παιδιά που δεν ήθελαν να υποκύψουν σε ανήθικες, εκβιαστικές προτάσεις και απειλές και να μάθουν ότι δεν είναι υποχρεωμένα να κάτσουν σε κανέναν για να κάνουν καριέρα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό».

Δειτε επίσης : Φαίδρα Μπάρμπα : Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα μεγάλωσε και σε μια σπάνια εμφάνιση μιλάει για τη μαμά της

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση : Φοβόμαστε για την ζωή μας και αλλάξαμε σπίτι

Και τόνισε πως «από εκείνη την ημέρα έχουν γίνει κάποιες έμμεσες απειλές τηλεφωνικά, από κοινούς γνωστούς, για να με ενημερώσουν ότι εκείνος αισθάνεται ότι μιλάω για αυτόν. Μέσα στο μυαλό μας και εγώ και η γυναίκα μου νιώσαμε μια απειλή, για αυτό αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι, να προσέχουμε, να κλειδώνουμε και να εγκαταστήσουμε κάμερες παντού, πράγματα που στο παρελθόν ούτε καν μας περνούσαν από το μυαλό».

Δείτε επίσης : Survivor All Stars : Το βίντεο που ανέβασε ο Λιανός με την προετοιμασία των παικτών

«Έχουμε απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία security γιατί αρχίσαμε να φοβόμαστε για την ζωή μας μετά από όλα αυτά. Όμως, σε όλο αυτό που περνάμε έχουμε κοντά μας τον κόσμο, από την πρώτη κιόλας μέρα που μιλήσαμε για τον έρωτά μας, όλοι μας άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει περισσότερο…» είπε α η Ιλάειρα Ζήση.

 

Close