Με κορωνοϊό ο Γιώργος Λιανός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Θετικος στον κορωνοϊό  βγήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης : ΣασμόςΔημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Αρχικά, νωρίς την Τετάρτη, έγινε γνωστό ότι νοσεί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 καθώς , επίσης και τα μέλη της μπάντας που παίζουν στο «The 2Night Show», με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βιώνει με τον κορονοϊό.

Ο παρουσιαστής που διαγνώσθηκε θετικός χθες, έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα, ενώ ανέφερε πως μέχρι στιγμής το περνάει πιο ήπια λόγω του εμβολιασμού του.

Το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο.

Με βαριά φωνή και διάθεση, ο παρουσιαστής είπε στην έναρξη της εκπομπής:

Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος” τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Close