Σασμός  – Δημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Δημήτρης Ήμελλος: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον αγαπημένο αστυνόμο του Σασμού Αντώνη Φραγκιαδάκη.  Η ηλικία, η οικογένεια, η παραμονή σε οικοτροφείο και η συμμετοχή του ηθοποιού στον Σασμό.

Θέλετε να μάθετε την ηλικία, την οικογένεια, την παραμονή σε οικοτροφείο και τη συμμετοχή του Δημήτρη Ήμελλου στον Σασμό;

Ο Δημήτρης Ήμελλος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, μέσα από την συμμετοχή του στον Σασμό. Ο γοητευτικός αστυνομικός που ανέλαβε να εξιχνιάσει τους φόνους της σειράς, έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, με σημαντικά έργα και βραβεύσεις.

Δείτε επίσης : Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Πάμε, όμως, να μάθουμε όσα δε γνωρίζαμε για τον Δημήτρη Ήμελλο:

Ο Δημήτρης Ήμελλος γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, στις 12 Ιουνίου 1967

Είναι Έλληνας ηθοποιός

Είναι 54 ετών

Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου

Έχει καταγωγή από τη Νάξο και από τους δυο του γονείς, από τα χωριά Φιλώτι και Απείρανθο

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Στην οικογένεια ήταν 4 παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια

Για τρία χρόνια από τα 12 μέχρι τα 15 του, ήταν εσώκλειστος σε οικοτροφείο

Έχει ένα γιο 24 ετών

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νομική Σχολή Αθηνών, εντάχθηκε στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου και έπειτα στη Δραματική Σχολή του Διομήδη Φωτιάδη, απ’ όπου και αποφοίτησε
Σπούδασε επίσης στην Ακαδημία Θεατρικής Τέχνης της Μόσχας στο σκηνοθετικό τμήμα του Λεονίντ Χέιφιτς.

Δείτε επίσης : Σασμός: Οι έρωτες στην πραγματική ζωή των πρωταγωνιστών

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Η καριέρα του Δημήτρη Ήμελλου στην υποκριτική

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, όπως: Ιφιγένεια στη Χώρα των Ταύρων, Οιδίπους επί Κολωνώ, Πέρσες, Αντιγόνη, Αγάπης Αγώνας Άγονος, Μήδεια, Μολιέρος, Όνειρο, Ο Ηλίθιος, Ερωτόκριτος κ.α.

Από το 2001 έως το 2007 υπήρξε μέλος της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου υπό τη διεύθυνση του Στάθη Λιβαθινού, αλλά έχει περάσει και από ρόλο καθηγητή, αφού δίδαξε στο Εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής καθώς και στις δραματικές σχολές Ίασμος και Δήλος.

Το 2001 ο Ήμελλος ήταν ο πρώτος νέος ηθοποιός που τιμήθηκε με το βραβείο Χορν για την ερμηνεία του στη Φρεναπάτη, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Το 2005 τιμήθηκε από τους αναγνώστες του Αθηνοράματος με το βραβείο ανδρικής ερμηνείας, για την ερμηνεία του στο έργο του Μπουλγκάκοφ “Μολιέρος”.

Δείτε επίσης : Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Ο ρόλος του στον Σασμό

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

Ο αστυνομικός διευθυντής έχει αναλάβει να λύσει το μυστήριο των πρώτων φόνων της ιστορίας. Έντιμος, οξυδερκής, καθαρός, απολαμβάνει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας. Έχει μείνει ανύπαντρος αφού ο έρωτάς του για τη Μαρίνα Βρουλάκη, μένει για πάντα ανεκπλήρωτος. Τσαμπουκάς και αυστηρός όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες, ήπιος και συναινετικός όταν πρέπει.

O γιος του

Σε συνέντευξή του στο Βήμα, ο Δημήτρης Ήμελλος είπε: “Προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στον γιο μου. Βρίσκεται στην πιο ακατανόητη περίοδο του ανθρώπου”, είχε δηλώσει πριν 9 χρόνια, όντας ο γιος του στην εφηβεία και συνέχισε λέγοντας: ” Επιπλέον πιστεύω ότι σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολο να είσαι έφηβος. Γι’ αυτό και ένα παιδί δεν θα συγχωρήσει ποτέ τους γονείς του που επέλεξαν να ζουν σε μια κοινωνία η οποία δεν διαθέτει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό. Αυτό είναι πόλεμος. Είναι τερατώδης η ευθύνη που θα σου δώσει ως επιλογή ενώ εσύ δεν το θεωρείς επιλογή”.

Δείτε επίσης : Σασμός: O Άγγελος ρίχνει βόμβα στους Βρουλάκηδες

Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος : Ελάτε να γνωρίσουμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη

Τι τον ενοχλεί στους ανθρώπους;

“Με ενοχλεί…Η αγένεια. Για μένα αυτό είναι το βασικό. Η έλλειψη αγωγής έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής. Είμαστε ανάγωγοι και αγενείς, με αποτέλεσμα να χάνονται βαθιές ευαισθησίες. Γινόμαστε χοντρόπετσοι και έτσι τα πράγματα αργούν να εξελιχθούν. Η ευαισθησία έχει γίνει, κατά κάποιον τρόπο, ελάττωμα. Και εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας χωρίς ευαισθησίες, μη τυχόν και πονέσουν. Μόνο αυτό όμως μπορεί να εξελίξει τα πράγματα. Αν δεν πονέσεις, θα μείνεις εκεί που είσαι. Και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις την αγωγή μέσα σε έναν ανάγωγο κόσμο”, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο Δημήτρης Ήμελλος,

Πηγή: glance.gr

Close