Μιμή Ντενίση: Η αυστηρή κριτική της για όλους τους Έλληνες ηθοποιούς

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν οι δύο ηθοποιοί.

Παράλληλα, η Μιμή Ντενίση άσκησε σκληρή κριτική για όλους τους Έλληνες ηθοποιούς, καθώς όπως αναφέρει, δεν συμμετέχουν σε κοινωνικά ζητήματα που πλήττουν ανά καιρούς τη χώρα.

Πέραν των διαφημιστικών που κάνουν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες, ελάχιστοι είναι εκείνοι με ακτιβιστική δράση, μέσα στους οποίους συγκαταλέγει και τον εαυτό της.

“Γιατί οι Έλληνες δεν συμμετέχουν στον ακτιβισμό; Γιατί δεν έχουν πάει στη Μόρια; Ποιος έχει πάει; Μονό εγώ! Γιατί; Δεν πρέπει να ξέρουν τι είναι αυτό που γίνεται στη χώρα μας; Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Είναι όντως πρόσφυγες; Είναι όντως κάτι κακό για εμάς; Υποφέρουν όντως οι κάτοικοι; Και πάρα πολλά άλλα πράγματα. Δεν αρκεί να βγαίνεις σε ένα διαφημιστικό και να λες «Βοηθάω τα παιδιά για τον τάδε σκοπό». Είναι ένα διαφημιστικό που είναι ένα δευτερόλεπτο για εμάς…”

“Στην Ελλάδα ότι κάνεις  που έχει ένα στόχο κοινωνικό πρέπει να έχει να συμφέρον. Πάρα πολλοί καλλιτέχνες και Έλληνες δεν έχουν το θάρρος της γνώμης του. Πάνε με το γενικό”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Παράλληλα εξομολογήθηκε στιγμές της Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το γέλιο που κάνουν μαζί στο θέατρο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη των δύο ηθοποιών στο παρακάτω βίντεο:

Close