Νέες πληροφορίες για τη κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα και για το τι φέρεται να συνέβη πριν από τη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας στο ΟΑΚΑ. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια οικονομική εκκρεμότητα, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οδήγησε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συζήτηση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.
Τις πληροφορίες του δημοσιεύματος παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου η εκπομπή «Το Πρωινό», παρουσιάζοντας τον διάλογο που φέρεται να προηγήθηκε της δημόσιας αντιπαράθεσής τους.
Τί πραγματικά συνέβη
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» και παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό», η προετοιμασία της μεγάλης συναυλίας στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε την αφορμή για μια σοβαρή διαφωνία.
Το πρόβλημα φέρεται να ξεκίνησε όταν προέκυψε υπέρβαση στον προϋπολογισμό της παραγωγής, γεγονός που επηρέασε τις οικονομικές συμφωνίες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Διονύση Θανάσουλα, ο Νίκος Καρβέλας είχε συμφωνήσει να λάβει συγκεκριμένη αμοιβή για τη συμμετοχή του στη συναυλία. Κατά τη διάρκεια που γινόντουσαν οι πρόβες, όμως, φέρεται να ενημερώθηκε ότι το συνολικό κόστος της διοργάνωσης είχε ξεπεράσει τον αρχικό σχεδιασμό και ότι δεν θα μπορούσε να πληρωθεί.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο προϋπολογισμός είχε φτάσει περίπου τα 9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δημιούργησε σημαντική οικονομική πίεση στην παραγωγή.
Μάλιστα, στον συνθέτη φέρεται να μεταφέρθηκε ότι ούτε η ίδια η Άννα Βίσση θα εισέπραττε αμοιβή από τη συγκεκριμένη συναυλία. Η εξήγηση αυτή, ωστόσο, δεν φαίνεται να τον ικανοποίησε. Ο Νίκος Καρβέλας φέρεται να επέμεινε στην καταβολή των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί, θεωρώντας ότι η οικονομική υπέρβαση δεν θα έπρεπε να επηρεάσει τη δική του αμοιβή.
Ο Νίκος Καρβέλας φέρεται να απευθύνθηκε στην Άννα Βίσση λέγοντας: «Ζεις μέσα στα πλούτη και τα κότερα και μου λες εμένα που έχω 7 χιλιάρικα στον λογαριασμό μου να μείνω απλήρωτος;». Η Άννα Βίσση θεώρησε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ξεπεράσει τα όρια της μεταξύ τους επικοινωνίας. Η απάντηση που της αποδίδεται ήταν: «Νίκο, το παράκανες, πέρασες την κόκκινη γραμμή».
Άνθρωποι που βρίσκονταν στον χώρο που γίνονταν οι πρόβες, προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Η προσπάθεια, ωστόσο, δεν φέρεται να είχε αποτέλεσμα. Ο Νίκος Καρβέλας αποχώρησε και στη συνέχεια δεν παρακολούθησε τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ.
Η νέα μούσα
ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του Νίκου Καρβέλα, μετά τη δημόσια αντιπαράθεσή του με την Άννα Βίσση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο συνθέτης δεν αναζητά απλώς μια φωνή για να ερμηνεύσει ορισμένες νέες δημιουργίες του, αλλά μια καλλιτέχνιδα με την οποία θα μπορούσε να αναπτύξει μια πιο στενή και ουσιαστική συνεργασία.
Μάλιστα, στη συζήτηση χρησιμοποιήθηκε η έκφραση «η επόμενη Άννα Βίσση», θέλοντας να περιγραφεί το μέγεθος της συνεργασίας που φέρεται να επιθυμεί να δημιουργήσει ο Καρβέλας.
Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι άλλο είναι να αναζητά ένας δημιουργός μια τραγουδίστρια για μια νέα δισκογραφική δουλειά και άλλο να θεωρείται πως μπορεί να υπάρξει αντικαταστάτρια της Άννας Βίσση. «Νέα Βίσση δεν θα υπάρξει ποτέ, όπως δεν υπήρξε νέα Βουγιουκλάκη, νέα Μενεγάκη και νέα οτιδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
πρόκειται για μια πολύ γνωστή και επιτυχημένη τραγουδίστρια, η οποία διαθέτει ήδη σημαντική πορεία στη μουσική. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει κινηθεί σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια από εκείνα που συνδέονται με το όνομα του συνθέτη.
Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής προσπάθησαν να προσδιορίσουν το είδος της μουσικής που εκπροσωπεί, ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι προέρχεται από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για μια ανερχόμενη ερμηνεύτρια που επιδιώκει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Αντίθετα, οι πληροφορίες αφορούν μια ήδη καταξιωμένη παρουσία, η οποία φέρεται να επιθυμεί να δοκιμάσει μια διαφορετική καλλιτεχνική κατεύθυνση.
News
- Από 1η Ιανουαρίου απαγορεύονται τα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών: Πώς θα λειτουργεί- Η επίσημη παρουσίαση
- Ντέρτι: Η Ρένα φιλιέται με το Λευτέρη
- Κρίνο και Αγκάθι: Ο Στέλιος συντρίβεται- «Σκοτώσατε το γιο μου για δεύτερη φορά»
- Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα του 2026; Χιόνια σε όλη την Ελλάδα και ψύχος
- Επίδομα 400 ευρώ: Πότε θα δοθεί και ποιοι το χάνουν