Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποιεί την υπόσχεσή του

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  το ‘πε και το ‘κανε ήδη πράξη.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, μετά από μία εβδομάδα καταστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε μέρη της χώρας, προχωρούν στην πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varibopi-reset.

Καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο πανελλαδικά, τόσο από ιδιωτικές εταιρείες, όσο και από επίσημους φορείς, αλλά και από τον κρατικό μηχανισμό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες εταιρείες και φορείς επιθυμούν, να δηλώσουν την πρόθεσή τους για να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μέσα από την επικοινωνία με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε επίσης : Γιάννη Παπαδόπουλε σε ευχαριστούμε πιο πολύ απ’ την Ευλαμπία Ρέβη γι’ αυτό που έκανες…

Τις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με το instanews.gr θα παρουσιαστεί το αναλυτικό σχέδιο της πρωτοβουλίας, το οποίο θα εκπονηθεί σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, αλλά και με τη συνδρομή του ερευνητικού φορέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών «BEYOND Center of Excellence» (http://www.beyond-eocenter.eu/index.php).

Το σχέδιο θα τεθεί προς συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, θα δημοσιοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση και συντονισμός με τους κρατικούς αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή του.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες που αμέσως ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή στην πρωτοβουλία μετά την ανακοίνωση συνεργασίας του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, για την πραγματοποίηση μελέτης για την οργανωμένη ανάπλαση της Βαρυμπόμπης.

Δείτε επίσης : Αυτό είναι το πακέτο στήριξης για τους πυρόπληκτους

Πρόκειται για τις εταιρείες Candia Strom, Θανόπουλος Α.Ε. (αλυσίδα super-market), VIEPA, Intrum Hellas, AirVid, αλλά και ιδιώτες ανά την Ελλάδα.

Με αλληλεγγύη, σεβασμό στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να συνεργαστούν σε αυτή την κοινή δράση, ώστε όλοι ενωμένοι να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον που ζούμε και δουλεύουμε, δείχνοντας τον δρόμο για ένα αισιόδοξο και υγιές μέλλον.

Close