Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ-Lorenzo Monet-

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ: Πως είναι σήμερα ο μικρός που υποδύθηκε τον Χριστό στην τηλεοπτική σειρά του Τζεφιρέλι “Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ”;

Σίγουρα όλοι μας έχουμε δει έστω και μία φορά την τηλεοπτική σειρά Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ που προβάλλεται κάθε Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από τον ΑΝΤ1. Ο μικρός που υποδύθηκε τον Ιησού στην σειρά ξεχώρισε για το πανέμορφο βλέμμα του αλλά και για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα; Η αλήθεια είναι πως ο μικρός δεν έχει καμία σχέση με την showbiz και δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά σε άλλη τηλεοπτική σειρά. Παρόλα αυτά σήμερα θα δούμε που βρίσκεται και πως είναι σήμερα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ: Που βρίσκεται σήμερα ο μικρός που υποδύθηκε τον Χριστό;

Ο μικρός πρωταγωνίστησε στην σειρά του σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι σαν μικρός Χριστός. Ο μικρός είχε τότε ξανθά μαλλιά και πανέμορφα μπλε μάτια και υποδύθηκε τον Ιησού, όσο ήταν σε μικρή ηλικία. Ήταν Ιταλός και ονομάζονταν Lorenzo Monet.

Ο Lorenzo Monet επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν πάει για να περάσουν από κάστινγκ. Αυτά τα υπέροχα γαλάζια μάτια του αλλά και τα ξανθά του μαλλιά ήταν τα ιδανικά χαρακτηριστικά που έψαχνε ο σκηνοθέτης για τον μικρό τηλεοπτικό Ιησού.

Δείτε ακόμα Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ του Φ. Τζεφιρέλι: Έτσι γυρίστηκε η σκηνή της Σταύρωσης

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ-Lorenzo Monet-

Την περίοδο που γυρίστηκε η σειρά ο Lorenzo Monet ήταν μόλις 12 ετών και όπως είχε γίνει γνωστό ο σκηνοθέτης ήθελε να έχει στο καστ του, ηθοποιούς που μπορούσαν να εκφράσουν συναίσθημα μόνο με μία ματιά. Γι’ αυτό και τα όμορφα μάτια ήταν ένα κοινό που όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς το διέθεταν.

Πού βρίσκεται σήμερα;

Η αλήθεια είναι πως τον Lorenzo Monet δεν τον είδαμε μετά από τότε να συμμετέχει σε καμία σειρά, ταινία ή να απασχολεί τα Μέσα με οποιοδήποτε τρόπο. Παρόλα αυτά υπάρχουν θαυμαστές που διατηρούν σελίδα και μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο ό,τι πληροφορία ξέρουν για τον Lorenzo Monet.

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ-Lorenzo Monet-

Έτσι σήμερα ο Lorenzo Monet φαίνεται πως κάνει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη και έχει σπουδάσει Οικονομικά. Εργάζεται μάλιστα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και υπάρχει μία φωτογραφία του σε μεγάλη ηλικία που δεν θυμίζει σε πολλά τον τότε μικρό πανέμορφο αγόρι. Παρά μόνο τα μάτια που είναι το ίδιο εντυπωσιακά.

Δείτε ακόμα Ιησούς από την Ναζαρέτ: Η Παναγία της σειράς που έπαιξε σε βίντεο κλιπ του Michael Jackson

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ-Lorenzo Monet-

Επίσης υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν τον Lorenzo Monet να εργάζεται και πάλι στην Τεργέστη σε παρατηρητήριο Αστρονομίας αλλά αυτή η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη. Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Lorenzo Monet σήμερα:

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ-Lorenzo Monet-

Close