Ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει : Υπήρξε περίοδος που έκανα καταχρήσεις

Ο δημοφιλής  ηθοποιός Μελέτης Ηλίας την Τρίτη (6/9)μιλώντας στο Στούντιο 4 αποκάλυψε ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή του που έκανε χρήση νäρκωτικών οσίων αλλά ύστερα απο ενα ένα τροχαίο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του αποφάσισε να τα κόψει όλα  «μαχαίρι».

«Έχω κάνει. Δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω βέβαια. Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις και λάθος παράδειγμα μετά. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχει τύχει μια περίοδο να κάνω χρήση ναρκωτικών, το οποίο στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα της δεκαετίας 20 – 25 να μη δίνεις σημασία, αλλά που μπορείς να φέρεις σε κίνδυνο και τον εαυτό σου και κάποιους ανθρώπους γύρω σου», είπε  ο Μελέτης Ηλίας.

Συνέχισε λέγοντας πως «Αυτό είναι κάτι που νομίζεις ότι το κάνεις ως χαβαλέ ως κάτι το οποίο το ελέγχεις, ως κάτι που μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία, αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς. Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο είπα “τέλος”. Μαχαίρι. Ήταν μια περίοδος που πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου ένα πεντάμηνο-εξάμηνο, μπορεί και χρόνο, και μετά είπα “μαχαίρι”».

Δείτε επίσης : Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα  Της πάει πολύ

Ο ηθοποιός επισήμανε ότι «Παραδόξως, ενώ δεν συνηθίζεται να είναι, για εμένα ήταν τόσο ισχυρή και μεγάλη η απόφαση να σταματήσω που είπα “Οκ” και το έλεγχα, το θεωρώ εύκολο, τουλάχιστον στον οργανισμό μου».

«Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια ειδικού. Δεν είχα περάσει αυτή τη γραμμή, σε τέτοιο σημείο εθισμού. Ήταν καθαρά για – προσωπική ευχαρίστηση – πήγα να πω, αλλά είναι προσωπική βλακεία. Μπορείς να περάσεις και λάθος μήνυμα γιατί θα πουν “είδες; το έκανε και τελικά το ξεπέρασε”, αλλά όχι, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Καλό θα ήταν να μην το αρχίσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει ο οργανισμός σου. Ανατρέχοντας πίσω με τη μνήμη μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και λέω “πω, πω, Χριστέ μου, Άγιο είχα”».

Επίσης δεν έκρυψε ότι η οικογένειά του δεν το γνώριζε και ίσως το μαθαίνει για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή.

Δείτε επίσης : Καίτή Γαρμπή: Φυσάει στα 60 της χρόνια και εμεις έχουμε όλα τα μυστικά της

«Ήταν κάτι τόσο προσωπικό που το πέρναγα μόνος μου. Δεν ήταν και σε σημείο να πει κάποιος “κοίτα ο Μελέτης πως έχει γίνει”. Η οικογένειά μου μπορεί να το μαθαίνει και τώρα πρώτη φορά, αλλά θέλω να πω ότι δεν έφτασα στο σημείο να επηρεαστεί η λειτουργικότητά μου στην καθημερινότητά μου, ώστε να μπουν ψύλλοι στα αυτιά τους», είπε ολοκληρώνοντας  ο Μελέτης Ηλίας.

 

Close