Έλληνες celebrities που δεν περίμενες αλλά έχουν δώσει τη φωνή τους στις πιο γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων. Δεν ήταν όλοι ηθοποιοί!
Οι Έλληνες celebrities που έχουν δώσει τη φωνή τους στις πιο γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων και δεν πάει το μυαλό σας. Δεν ήταν όλοι ηθοποιοί και μπορεί όταν παρακολουθούσαμε την ταινία, κάπου να πήγαινε το μυαλό μας, αλλά…δεν πέφταμε μέσα!
Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων δεν αρέσουν μόνο στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους. Σας έχει τύχει σίγουρα πολλές φορές να παρακολουθείτε μία ταινία κινουμένων σχεδίων, να ακούτε τη φωνή κι ενώ κάτι σας θυμίζει να μη μπορείτε να τη συνδέσετε με τον άνθρωπο.
Οι Έλληνες celebrities που λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρξαν συμμαθητές
Λοιπόν στο παρακάτω άρθρο θα δείτε ποιοι celebrities έδωσαν τη φωνή τους σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Δεν θα πάει το μυαλό σας. Διαβάστε παρακάτω:

Η Βίκυ Καγιά είχε παίξει στο Cars.
Η Βίκυ Καγιά είχε δώσει τη φωνή της στον χαρακτήρα της Σάλλυ στη ταινία κινουμένων σχεδίων Cars που μέχρι και σήμερα τα παιδιά αγαπούν πολύ.

Ο Θάνος Καλλίρης έπαιξε στη Μαδαγασκάρη
Ξέρετε σε ποιον χαρακτήρα από τη Μαδαγασκάρη είχε δώσει τη φωνή του ο Θάνος Καλλίρης; Μα φυσικά στον αγαπημένο όλων, τον βασιλιά Τζούλιαν!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Planes
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης είχε δώσει τη φωνή του στον αγαπημένο χαρακτήρα Ντάστι, στην γνωστή ταινία Planes.
Έλληνες celebrities που από φίλοι έγιναν…εχθροί

Η Σμαράγδα Καρύδη στο Bolt
Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε τη φωνή της στη Μήτση, στην ταινία Bolt που σίγουρα αν έχετε παιδιά έχετε δει πολλές φορές να παίζει μέσα στο σπίτι.

Ο Κώστας Κόκλας στο The Croods
Μία υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων για όλες τις ηλικίες. Ο Κώστας Κόκλας είχε δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Κρουγκ με μεγάλη επιτυχία.

Η Νάντια Κοντογεώργη στο Inside Out
Μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες των τελευταίων ετών. Η Νάντια Κοντογεώργη έδωσε τη φωνή της στη Χαρά και της ταίριαξε απόλυτα!!

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης στο Cars
Ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης έδωσε τη φωνή του στον αγαπημένο χαρακτήρα από τα Cars, τον Μπάρμπα!

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Horton Hears A Who
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας έπαιξε τον ρόλο του αφηγητή στην αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων Horton Hears A Who.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο The Princess and the Frog
Ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε κάνει κι άλλα περάσματα από τον χώρο των ηθοποιών. Είχε κάνει ένα guest στις 7 Θανάσιμες Πεθερές αλλά και στα Υπέροχα Πλάσματα. Έδωσε λοιπόν και τη φωνή του στον Λούις.

@bestgreektvvibes Μεγαλώσαμε με αυτά!!🫠❤️ #animation #comercial #celebrities #00snostalgia #παιδικακαλαχρονια