Ολική μεταμόρφωση για την Ιωάννα Μαλέσκου: Ο ΣΚΑΪ άρχισε να «χτίζει» τη νέα της εικόνα!

Μεγάλο κανάλι, μεγάλες απαιτήσεις..

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το νέο πρόσωπο που θα βλέπουμε στην νέα τηλεοπτική σεζόν, από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συμφωνία έκλεισε με το κανάλι του Φαλήρου, παρόλες τις αντιδράσεις από τους υπεύθυνους του «ΚΡΗΤΗ ΤV» που ήθελαν να παραμείνει.

Το όμορφο κορίτσι από την Πρέβεζα, βρέθηκε στην Κρήτη ως δασκάλα δημοτικού σχολείου, αφού αυτό είχε σπουδάσει. Στην πορεία όμως κατάλαβε ότι ο χώρος της τηλεόρασης την αντιπροσωπεύει καλύτερα και έτσι εντάχθηκε στο cast του τοπικού καναλιού.

Δείτε επίσης Ο Κερέμ, Θοδωρής Φραντζέσκος από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και παραμένει ένας κούκλος![pics]

Το νέο επαγγελματικό της βήμα σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας έχει άλλες απαιτήσεις, αφού πρέπει να ανταποκριθεί σε υψηλό ανταγωνισμό. Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ θέλει να «αποτινάξει» από πάνω της την προσιτή παρουσιάστρια με τους πολλούς ακολούθους στo instagram. Ήδη έχει διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό πολλές φωτογραφίες που τόνιζαν το σώμα της, ενώ η Άλκηστις Μαραγκουγάκη μαζί με image makers, κομμωτές και στιλίστες έχει αναλάβει την μεταμόρφωσή της.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Close